Нове

Модні короткі жіночі стрижки 2022: останні тренди

Найпростіший спосіб підняти собі настрій та просто освіжитися – зміна зачіски. Про це знає кожна жінка! Але завжди так складно визначитися з новим бажаним образом. Тому ми зібрали цю добірку модних жіночих стрижок 2022 року спеціально, щоб тобі допомогти!

Сесон

Стрижки у французькому стилі б’ють усі рекорди популярності. Сесон надає образу легкий флер ретро, ​​а заразом створює відчуття густоти навіть для тонкого рідкого волосся.

Класичне каре

Звичайно, класичне каре залишається з нами і не залишить нас ще довго, якщо взагалі покине хоч колись. Кращий вибір для середньої довжини та для експериментів з образом.

Боб

Якщо ти так і не наважилася обрізати волосся раніше, то в 2022 році в тебе ще є шанс. Боб, як і раніше, залишається в топах. Це одна з найуніверсальніших стрижок, яку так легко адаптувати під будь-які риси обличчя.

Гарсон

Одна з найпопулярніших коротких стрижок 2022 року. Гарсон – відмінне рішення для простих і швидких повсякденних експериментів. Достатньо лише трохи фантазії та укладального засобу!

Боб-каре

Сучасна мода приваблює еклектичністю та можливістю поєднувати непоєднуване. З усіх «змішаних» стрижок боб-каре – одна з найгармонійніших.

Піксі

За останні роки цю недбалу хлопчачу стрижку по праву можна назвати класикою. Особливо піксі полюбили голлівудські знаменитості, і у 2022 році це не зміниться.

Каскад

Досі не з’явилося способу краще і яскравіше надати об’єм довгому волоссю. Каскад створює те саме відчуття легкості та невагомості зовсім без укладання.

Прямий зріз

Любителькам суворих та лаконічних образів радимо звернути увагу на підкреслено геометричний прямий зріз. Особливо – для середнього та довгого волосся. Чудове доповнення ділового стилю!

Блант-боб

Це знову щось середнє між бобом та каре, але тепер ще легше та повітряніше. Головна особливість такої стрижки – прямий, але недбалий зріз.

Паж

Одна з коротких ретро-стрижок, яка стрімко повертається до трендів 2022 року. Паж – це не просто “під хлопчика”, а дуже жіночний та романтичний варіант.

Градуйоване каре

Градуйовані пасма виглядають набагато пишнішими і повітрянішими. Це гарне рішення для власниць не занадто густого волосся, яке хоче компенсувати недостатній об’єм.

Дебют

Власниці округлого обличчя, які мріють візуально витягнути овал, нарешті тріумфують. У 2022 році у тренди стрімко повертається витончений та елегантний дебют.

Хвіст лисиці

Це назва зрізу для довгого волосся. Тут воно обрізається не прямо, а як би трикутником, з загостреним хвостиком ззаду. Але при цьому перехід набагато м’якший, ніж у каскаді.

Ірокез

Жіночий повсякденний ірокез – це зовсім не ті рожеві та зелені панк-зачіски, які видаються тобі насамперед. Це легка, недбала та елегантна стрижка для прихильниць зухвалих образів.

Короткі стрижки з подовженим чубчиком

Тут головне – правильно зробити перехід довжини. Тому коротка стрижка потрібна авторська, з урахуванням особливостей волосся та форми обличчя. Тож обов’язково вибирай хорошого майстра!

Виголені скроні

Відколи дівчата і жінки різного віку теж почали вибривати скроні, від такого зручного рішення просто неможливо відмовитися. По-перше, нічого не стирчить з боків. По-друге, ще й не жарко!

Каре з бічним проділом

У 2022 прямі проділи практично не використовуються навіть у класичних геометричних стрижках. Причому поступово бічний проділ дедалі явніше зміщується убік.

Маллет

Найпростіший і найвірніший спосіб відчути себе рок-зіркою у 2022 році. Особливо, з якимось складним фарбуванням!

Вульф кат

Ця модна азіатська стрижка прийшла до нас прямо з Азії. Її ще можна назвати корейським малетом. І величезний вплив на її популярність у Європі та Америці справила Біллі Айліш.

Подвійне каре

Дуже незвичайна та відверто екстравагантна стрижка, про яку до 2022 року давно не згадували. Суть у тому, що каре робиться двох рівнів. Наприклад, біля обличчя – коротше, а зі спини – довше.

Шапочка

Така класична коротка стрижка припаде до душі жінкам, які воліють виглядати серйозно і елегантно. Але навіть її можна урізноманітнити рваним зрізом або градуйованим чубчиком.

Бокс

Жіноча варіація цієї стрижки ніби створена для сміливих, яскравих та неймовірно стильних образів. Єдиний мінус: як і всі ультракороткі зачіски, бокс потрібно регулярно оновлювати.

Кроп

Ще одна чоловіча стрижка, яку впевнено перейняли дівчата у 2022 році. Виголені скроні та потилиця поєднується з рваним чубчиком і густим недбалим «верхом».

Шеггі

Закономірним продовженням відродження малету у 2022 році стала популярність стрижки шеггі. Особливо вона хороша на трохи хвилястому волоссі, де ще більше підкреслює завиток і об’єм.

Їжачок

Ну що може бути простіше звичайного їжачка? Але і тут можна поекспериментувати з прекрасним переходом довжини або поголеними візерунками за допомогою різних насадок машинки.

Нове

Популярне