Нове

Звичні кабачки можна не смажити, а зробити запіканку з фаршем, дуже смачна та проста

Проста, але неймовірна смачна запіканка з кабачків та фаршу. Усі продукти просто ідеально поєднуються!

Інгредієнти:

  • Кабачки 2 шт
  • Цибуля ріпчаста 1шт
  • Печериці 200 г
  • Курячий фарш 400 г
  • Томатна паста 1 ст.л
  • Сметана
  • Кріп 1 ст.л рубаного
  • Часник 3 зубчики
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на олії при середньому вогні кілька хвилин.

Потім додаємо печериці нарізані невеликими шматочками, обсмажуємо. Гриби зменшаться і стануть золотистими. Тоді в кінці можна посолити, поперчити до смаку і зняти з вогню.

Потім окремо потрібно трохи обсмажити фарш індички або курячий, постійно помішуючи. Додамо столову ложку без гірки томатної пасти, кілька зубчиків часнику через прес, сіль, перець та перемішаємо. Обсмажуємо ще хвилину і знімаємо, довго готувати фарш не потрібно, тому що він приготується в духовці.

Кабачки потрібно нарізати круглими скибочками завтовшки до 5 мм і викласти першим шаром у форму для запікання змащену олією.

Потім викладаємо обсмажений фарш, а поверх нього обсмажені гриби.

Закриваємо шаром кабачків.

Приготуємо соус: до сметани додамо сіль, часник та зелень (у мене кріп, але можна взяти будь-яку). Цим соусом заливаємо запіканку та акуратно розподіляємо тонким шаром.

Готуємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин до м’якості кабачків, орієнтуйтесь на духовку.

Смачного!

 

Нове

Популярне