Нове

Рулетик з курячої печінки з морквою: смачна вечеря для справжніх гурманів

Готуємо дуже ситну, ніжну та корисну вечерю. Куряча печінка відмінно підходить людям, що сидять на дієті, адже в ній є мінімум калорій. При цьому вона багата на білок, вітаміни А, Е, С, залізо і селен. Тільки печінка обов’язково має бути свіжою, тому що їй властиво накопичення токсичних речовин.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйця – 2 шт
  • Молоко 1,5% – 100 мл
  • Цибуля – 1 шт
  • Борошно пшеничне цільно зернове – 60 г
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сіль, перець, часник – за смаком

Для начинки:

  • Морква – 2 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйця – 3 шт
  • Сметана 10% – 50 г
  • Олія – 1 ч.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та прожилок. Нарізаємо цибулю і разом з печінкою прокручуємо через м’ясорубку. Після відправляємо туди яйця, наливаємо молоко, просіюємо борошно, додаємо сіль, перець та часник. Перемішуємо. Додаємо олію і ще раз перемішуємо. На лист стелимо силіконовий килимок і наливаємо нашу масу. Запікаємо у духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Готуємо начинку. Дрібно нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості. Заздалегідь відварюємо і дрібно нарізаємо яйця. У мисці змішуємо обсмажену цибулю, моркву, яйця, сметану, сіль, перець. Викладаємо на печінковий лист і згортаємо в рулет.

Тримаємо пару годин у холодильнику, щоб рулет просочився. Смачного!

Нове

Популярне