Від такої оригінальної закуски неможливо відірватися. Її завжди не вистачає.
Чіпси виходять хрусткі, а діп – просто пальчики оближеш!
Інгредієнти:
- 2 листи лаваша або коржики тортильї
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч. л. прованських трав
Для діпу:
- 280 г сиру фетта
- 2 великі помідори
- 40 г свіжого шпинату
- 1 пучок зелені (кінза, базилік, зелена цибуля)
- сіль
- свіжомелений чорний перець
Приготування:
- Лаваш нарізаємо на довгі трикутники, викладаємо на пергаментний папір, посипаємо паприкою, прованськими травами і збризкуємо олією.
- Духовку попередньо розігріваємо до 175 градусів.
- Ставимо трикутники в духовку на 5 хвилин.
Готовим діп:
- Помідори, зелень, шпинат подрібнюємо. Додаємо сир, перець, сіль за смаком і ретельно перемішуємо.
Смачного!