Нове

Однотонний манікюр: наймодніші кольори нігтів 2022

Однотонний манікюр вважається визнаною класикою у сегменті нейл-арту. Так що, якщо ви дуже втомилися від яскравих дизайнів нігтів, то зверніть увагу на лаконічні варіанти однотонного манікюру, а ми підкажемо найбільш трендові його втілення на 2022 рік.

Які кольори для однотонного манікюру обрати у 2022 році?

Монохромний – це той самий манікюр, який підійде без винятку всім жінкам під будь-який стиль, і на будь-яку форму і довжину нігтів. Він простий у нанесенні, не вимогливий у носінні, і взагалі вважається універсальним у всіх сенсах цього слова. Однак, не всі відтінки лаків виявляться актуальними для його втілення. Але ми зараз розповімо про ті, що точно підійдуть.

Бурштиново-жовтогарячий. Абсолютний хіт сезону. Яскравий, зухвалий, соковитий та приємний оку. Причому носити його можна буде не лише влітку, а й у холодну пору року. Ось де чудове рішення, щоб підняти собі настрій у вогкі сірі дні. Обов’язково спробуйте!

Приглушений червоний. Червоні відтінки лаків виглядають на нігтях дуже самодостатньо. Причому часто навіть не потрібно поєднувати з іншими елементами декору. Однак, у 2022 році не варто наголошувати на яскравому червоному. Беріть тони спокійніше. Такий манікюр виглядатиме дорого.

Рожевий нюд. Загалом актуальність у 2022 році збереже вся нюдова палітра, адже без неї сучасним модницям просто нікуди. Нігтики, пофарбовані в природний колір, виглядають елегантно, стильно і з великим смаком. Але, якщо говорити про тренди, то нюдово-рожевий відтінок стане тут справжнім хітом.

Пісочний. Ще один спокійний колір, на який неодмінно потрібно звернути увагу в сезоні 2022. Причому він однаково привабливо виглядатиме і як самостійне покриття, і як основа під більш яскравий дизайн. По суті це відмінний колір на всі випадки життя.

Глибокий синій. Насичений синій відтінок увійшов у моду ще в 2021 році. Але з абсолютною впевненістю можна сказати, що не втратить він своєї актуальності і в 2022 році. І особливо до нього варто придивитися наступною зимою і навесні. Цей благородний колір точно не дасть вам нудьгувати.

Жовто-лаймовий. Напевно, це найелітніший і найяскравіший відтінок з усього різноманіття актуальних забарвлень лаків. На нігтях він виглядає настільки соковито, що ніяких додаткових елементів декору йому не потрібно. Такий манікюр впадатиме у вічі й у монохромному виконанні.

Пурпурно-фіолетовий. Якщо ви хочете, щоб ваш манікюр виглядав дорого, обов’язково зверніться до цього неймовірно красивого відтінку, як до втілення розкоші. Носити його можна і в холодний, і в спекотний сезон. І звичайно, він виявиться бездоганним як самостійне покриття.

Білий. Безперечна класика і лідер останніх декількох сезонів. Нейл-арт, виконаний у білому кольорі, виглядає свіжо, лаконічно, і підкреслює доглянутість ваших рук. Для монохромного виконання цей відтінок підійде ідеально. Носити його також рекомендовано і взимку, і влітку.

Темно-сірий. Сірий колір недооцінюють, а дарма, адже на нігті він виглядає дуже красиво. Такий лак ідеально підійде для створення ділового, офісного та простого повсякденного образу. А якщо ви хочете, щоб манікюр виглядав трохи жіночніше, то вибирайте сірий з перлинними переливами.

Що ще, крім вищезгаданих відтінків, буде в тренді? Ну, звичайно, чорний. Без нього у 2022 році нікуди. Також увагу фахівці нейл-індустрії рекомендують звернути на світло-жовтий, сіро-блакитний, насичений зелений, курно-рожевий та червоно-коричневий кольори.

Цікаві ідеї для монохромного манікюру

У 2022 році однотонний манікюр точно не буде нудним. І зараз ви самі в цьому переконаєтесь, вивчивши разом із нами модні тенденції, які будуть популярні у цьому нейл-сегменті.

З піском

Не сказати, що це новинка сезону, але дуже актуальний тренд. Пісок на нігті виглядає мило і дозволяє зображати дуже красиві об’ємні вензелі. Для відтворення такого дизайну просто підберіть пісок в тон основному покриттю, і отримаєте стильний монохромний манікюр.

Однак, не переборщіть з цим розсипчастим матеріалом, щоб нейл-арт не вийшов перевантаженим. Цього зараз допускати ніяк не можна, тому що всі модні віяння спрямовані у бік природності. Достатньо наголосити на одному-двох пальцях, щоб отримати ультрамодний і актуальний манікюр.

Матовість

Якщо ви прагнете втілити на своїх нігтик щось близьке до класики і водночас благородне, то монохромний манікюр у матовому виконанні – це точно ваш варіант. Адже який би колір ви не вибрали, він виглядатиме чудово.

По суті, це той модний дизайн, який цілком самодостатньо виглядає без будь-яких додаткових прикрас. І в цьому велика перевага матового монохрому. Але, якщо ви все одно вирішите доповнити цей нейл-арт якою-небудь прикрасою, будь ласка. Тільки не робіть його надто акцентним.

Зі стразами

Стрази користуються популярністю вже дуже давно. І в наступному сезоні в цьому плані нічого не зміниться. Їх, як і раніше, можна буде включати і в повсякденні, і у святкові нейл-дизайни, але тільки з однією умовою – не переборщити, щоб манікюр не виглядав вульгарним.

Що ж до монохрому, то якщо його доповнити кількома кристалами, він від цього лише виграє. Причому каміння може бути підібрано і в тон лаку, і відрізнятися від нього. Тут немає строгих критеріїв. Просто вибирайте те, що вам до вподоби. Або замініть стрази перламутровими перлинами. Вони додадуть у ваш образ чарівності.

Втирання

Дуже ніжний однотонний дизайн можна отримати, якщо використати втирання. Так, ця техніка не нова, але вона, як і раніше, має масу переваг. Стриманий блиск, приємні відтінки, універсальність – одним словом, чудовий додаток для монохрому. Та й виглядати такий манікюр буде ненав’язливо, завдяки чому його можна носити навіть в офіс із суворим дрес-кодом.

Але чи накладати на ніготь сяючий пігмент? Якщо хочете, то так. Або ж, навпаки, зверніться до мінімалізму, обравши один-два нігтики на кожній руці. А решта нехай буде вкрита простим однотонним лаком. І обов’язково відмовтеся від додаткового декору.

З прозорим об’ємним малюнком

Вибирайте лаки в нюдових або благородних темних кольорах. А щоб додати родзинку до такого нехитрого нейл-арту, зверніться до об’ємних малюнків, виконаних за допомогою прозорого топу.

І найпростіший дизайн, який ви можете втілити, – це імітація краплею дощу. Просто всійте крапельками різного розміру свої нігтики, і насолоджуйтесь отриманим ефектом.

Пінний дизайн

Ця ідея для цікавого манікюру з’явилася у нейл-індустрії порівняно недавно, але одразу стала справжнім хітом. І не дивно, адже дизайн, виконаний у вигляді мильних бульбашок, виглядає мило, в міру грайливо і по-новому. І, звичайно, вдалим рішенням буде вписати його в монохром.

Для цього просто виберіть бажаний відтінок лаку і нанесіть на нігтики. Далі, все висушіть і покрийте тонким шаром топу. Саме на нього і покладіть наперед приготовлену мильну піну. Зачекайте кілька секунд, поки вона залишить сліди, а потім видаліть залишки серветкою, змоченою знежирюючим засобом. Все, ваш ультрамодний манікюр готовий.

Однотонний градієнт

Всі ми давно звикли бачити на нігтиках модниць різнопланові градієнти. І тут немає нічого дивного, адже дана техніка дуже популярна і своїх позицій здавати не збирається. Але, якщо раніше омбре включало переходи декількох різних кольорів один в інший, то в 2022 році абсолютною новинкою стане однотонний градієнтний манікюр.

Тобто ви можете вибрати, наприклад, темно-зелений і зробити перехід від нього до ніжного м’ятного. Вийде свіжо і дуже незвичайно. Абсолютно те саме можна зробити і з будь-яким іншим кольором. Але пам’ятайте, що ніяких сторонніх відтінків сюди не варто домішувати.

Вуаль

Вуальна техніка – це неймовірно чарівно, розкішно, жіночно, витончено. Чи варто дивуватися, що у 2022 році вона виявиться ще популярнішою, ніж у нинішньому? І якщо ви також небайдужі до цього спокусливого дизайну, обов’язково беріть його на озброєння. Тим більше, що він досить легко втілюється у життя навіть удома.

І, зрозуміло, найкращий колір для однотонного манікюру із вуаллю буде чорний. Він додасть вашому образу загадковості та аристократичності. За бажанням його додатково можна прикрасити стразами чи крихітними перлинами. А які візерунки виводити на нігтики, ви вирішуйте самі, варіантів на вибір дуже багато.

Які цікаві рішення можна придумати для однотонного манікюру? Ну, наприклад, згадати стару-добру техніку «котяче око». Або ж створити монохромний матовий френч із глянсовою лінією посмішки. За бажанням, успішно можна вписати в цей дизайн і глітери – нехай вони служать як ненав’язливий акцент.

Сьогодні ми розглянули найактуальніші ідеї для однотонного манікюру на 2022 рік. Також у нашому огляді ви знайдете багато різноманітних фото, які продемонструють вам, що монохромний дизайн – це зовсім не нудно.

Нове

Популярне