Нове

Турецька актриса Джансу Дере

Красива, молода турецька актриса Джансу Дере / Cansu Dere народилася в Анкарі, 14 жовтня 1980 року. На жаль, журналістам практично нічого не відомо про батьків актриси, їх рід заняття. Перші класи школи Джансу закінчила в Ізмірі. А після школи дівчина змогла вступити до Державного Стамбульського університету, що говорить про прекрасне поєднанні краси актриси з хорошими інтелектуальними даними.

Ще маленькою дівчинкою вона мріяла стати відомою артисткою балету. Але з часом в колі захоплень з’явилася і археологія. І під час вступу до Стамбульського університету Джансу Дере вибрала саме спеціальність археолога.

Першими кроками до акторства дівчини, стала участь в конкурсі краси, що відбувся в 2000 році. На цьому конкурсі майбутня зірка посіла третє місце. Така подія стала значущою в її житті, так як було прийнято рішення стати професійною моделлю. Роботу моделі Дере стала поєднувати зі зйомками в телевізійних передачах. А ось 2002 приніс їй вже і першу роль в турецькому фільмі.

Фільмографія Джансу Дере

Починаючи з 2002 року Джансу починає проявляти свій талант на телебаченні, пробуючи себе в новому амплуа.

Вона знялася в серіалі “Muhteris Ruhlar”, потім в невеликій ролі серіалу “Alacakaranlik” в “Metro Palas” в 2003 році в “Avrupa Yakas” в 2004 році.

Але величезну популярність глядачів і визнання кінокритиків принесла їй роль в серіалі “Sila” (“Сила: повернення додому”), де вона грала головну роль поряд з Мехметом Акіфом Алакуртом, що зіграв роль барона. Внаслідок величезної популярності серіалу, в місті Мардін, де проживав персонаж Джансу, були побудовані лікарня та школа.

Наступні серіали з її участю “Kabuslar evi”, “Karanlıkta Makyaj” і художній фільм “Son Osmanlı Yandım Ali” в 2006 році, були трампліном для нового успіху, що обрушився на неї в 2009 році завдяки психологічної кінодрамі “Acı Aşk”, що перекладається як “Гірка любов”. У ній вона зіграла роль сліпої дівчини.

А слідом за цією кінострічкою, відразу знімається в серіалі “Ezel”. Цей серіал став лідером продажів в Туреччині і одним з найбільш рейтингових в Європі звів Джансу Дере в статус кінозірки і приніс їй звання “Актриса року” в 2010 році.

Далі, Дере знімається в серіалі “Behzat C. Seni Kalbime Gomdum”, що перекладається як “Бехзат: Я поховав своє серце”.

У 2012 році ще один фільм з її участю отримав теплий відгук кінокритиків: “Yazisi”, перекладається як “Почерк”.

А в кінці 2012 року Джансі запрошують зіграти прекрасну Фірузе в третьому сезоні популярного історичного серіалу “Muhteşem Yüzyıl” (“Величне століття”). Телеглядачі не відразу тепло прийняли героїню Джансу Дере, адже серця публіки давним-давно були віддані Хюррем Султан – законній дружині султана Сулеймана. Однак, завдяки своїм особливій харизмі, Джансу все-таки завоювала серця телеглядачів і отримала багато позитивних відгуків як від них, так і від серйозних кінокритиків. З цього моменту, інтерес до актриси у публіки сильно зріс.

В 2016 році акторку запросили на головну роль в серіалі Мама/Anne, що став хітом не тільки в Туреччині, а і в багатьох країнах світу.

Особисте життя Джансу Дере

В особистому житті Дере були багаторічні відносини з актором Джемом Йилмазом, однак, влітку 2011 вони розлучилися. Після цього роману дівчина не відразу завела нові відносини, які вона не афішувала. Закінчивши роботу в “Величному столітті”, актриса відправилася в подорож. Вона може собі дозволити не працювати і отримати позитивний емоційний заряд. Побувати в нових місцях і фотографувати – це дві пристрасті Джансу. Її знімки виконані професійно, завдяки чому дівчині пропонували відкрити свою особисту виставку, але вона відмовлялася. Подорожувати актриса також любить, мріючи об’їздити весь світ.

За три роки відпочинку вона також багато читала, отримувала нові знання займалася спортом, а також завела нові відносини. З чуток, її новим коханим був француз, топ менеджер одного відомого бренду. Однак, цей роман також закінчився, і зараз красуня одна. Їй приписували відносини з партнерами по майданчику, такими як Ібрагім Челікколя і Енгін Озтюрк, однак, самі актори спростували ці чутки.

Актриса пред’являє ряд вимог до свого майбутнього чоловіка: він повинен бути привабливий як зовні, так і мати розум і мудрість. Вона вважає, що в сім’ї не обов’язково повинні бути діти, найголовніше, щоб у подружжя були спільні інтереси.

Нове

Популярне