У моїй родині всі люблять цей десерт! Виходить настільки смачний та ніжний, що діти просять готувати його щодня. Шоколадно-горіхові ласощі готуються дуже легко і «швидко».
Інгредієнти:
- Печиво – 80 г
- Розтоплене вершкове масло – 25 г
Для крему
- Вершковий сир (Маскарпоне) – 120 г
- Шоколадна паста з горіхами (Нутелла) – 90 г
- Вершки для збивання (30-33%) – 120 г
- Фундук
Приготування:
Печиво подрібнюємо до крихти. Наливаємо розтоплене вершкове масло і знову подрібнюємо.
У чисту тарілку викладаємо вершковий сир (Маскарпоне), додаємо шоколадну пасту з горіхами (у мене Нутелла) і добре збиваємо за допомогою міксера, паралельно вливаючи вершки для збивання.
Підготовлений крем перекладаємо в кондитерський мішок та заповнюємо форми для десертів (менше половини).
Потім всипаємо печиво подрібнене і знову заповнюємо кремом.
Зверху прикрашаємо подрібненими горіхами (у мене фундук).
Смачного!