Сьогодні ділюся з Вами рецептом легкого, швидкого та дуже смачного салату з тунцем та квасолею. У спекотні літні дні готую його як на вечерю, так і на святковий стіл! Мінімальні та прості інгредієнти.
Інгредієнти:
- Консервований тунець – 160 г
- Консервована квасоля – 200 г
- Цибуля червона – 1 штука
- Оцет – 1 чайна ложка
- Помідори – 200 г
- Петрушка – пучок
- Сіль та чорний мелений перець – на свій смак
- Оливкова олія – 3 столові ложки
Приготування:
Цибулю дрібно нарізаємо і кладемо в миску. Додаємо сіль, чорний мелений перець, заливаємо оцтом, вливаємо олію і все добре розмішуємо.
Помідори (у мене Черрі) розрізаємо навпіл і кладемо в чисту велику миску. Подрібнюємо петрушку та відправляємо у миску до помідорів.
Викладаємо консервованого тунця та консервовану квасолю (зливаємо попередньо зайву рідину).
Викладаємо підготовлену червону цибулю, знову солимо і перчимо.
Заправляємо оливковою олією та ретельно розмішуємо всі інгредієнти.
Смачного!