Нове

Модний манікюр для жінок 40+ років: трендові ідеї дизайну

Майстри нейл-арту пропонують для жінок 40-50 років багато цікавих варіантів модного манікюру, доводячи, що у будь-якому віці можна виглядати красиво та стильно. Представниці прекрасної статі повинні пам’ятати, що саме стан рук видає їхній вік і не забувати піклуватися про себе.

Ідеї ​​модного манікюру для жінок 40-50 років

Щоб нейл-арт вийшов не тільки красивим, а й стильним, важливо дотримуватись певних правил. Модницям віку 40-50+ краще віддати перевагу ніжним та лаконічним гель-лакам. Відмінно підійдуть білий, нюдовий, світло-рожевий, блакитний, сірий та бузковий відтінки. Для урочистого випадку можна підібрати більш насичену палітру кольорів, що підходить до макіяжу або вечірнього вбрання. У цьому випадку добре виглядатиме манікюр у червоних, бордових, коралових, темно-синіх та чорних тонах.

Жінкам цієї вікової категорії краще відмовитися від довгих та гострих нігтів. Хороший вибір – овальна та мигдалеподібна форма. Ще одне важливе правило стосується використання декоративного каміння, каміфубуків та страз у манікюрі. На руках зрілих модниць блискучих елементів має бути небагато.

Розглянемо варіанти модного манікюру для жінок 40-50 років:

Френч. Цей класичний нейл-арт подобається модницям різного віку. Французький манікюр відрізняється універсальністю та відмінно підходить для будь-якого випадку. Найкраще френч виглядатиме на коротких нігтях. Гарним доповненням нейл-арту, виконаного у традиційній техніці, стане мереживний візерунок, намальований чорним гель-лаком на безіменному пальці. Цей контрастний акцент зробить манікюр цікавішим.

З рослинним візерунком. Жінкам, які переступили 40-річний рубіж, слід бути уважними при виборі малюнків для нігтів. Ідеальний варіант – вишуканий квітковий принт, нанесений на 1-2 нігтя. Красиво та елегантно на руках виглядатиме манікюр у приглушеному рожевому тоні з витонченим білим квітковим візерунком на безіменному пальці.

З фольгою. Такий манікюр не тільки виглядає дорого та оригінально, а й чудово підійде для будь-якого урочистого заходу. Ефектний дизайн можна зробити перед романтичним побаченням, святкуванням дня народження або новорічного корпоративу. Срібна фольга гармонійно доповнить нейл-арт, зроблений яскравим рожевим гель-лаком. А декор у вигляді чорної павутинки посилить гарне поєднання лаків.

З геометричним принтом. Як і раніше, в моді залишається манікюр з математичними знаками. Модницям вікової категорії 40-50 років потрібно підійти обачно до вибору візерунків. Якщо смужки, крапки або ромби складаються в складний малюнок, його слід наносити тільки один раз. У разі поодиноких зображень візерунок можна малювати на всіх нігтях. Оригінально виглядає нейл-арт у світло-шоколадному кольорі з геометричним принтом на безіменному пальці. Це чудовий варіант для модниць цієї категорії.

Омбре. Свіжо та цікаво на руках жінок віку 40+ виглядає градієнтний манікюр. Плавний перехід від темного до світлого тону візуально збільшує нігті та гарно витягує пальці. Вдала ідея – вибрати для омбре благородний темно-бордовий глянсовий лак. Дизайн добре підійде для офіційного заходу та ділової зустрічі.

Матовий. Такий елегантний манікюр для жінок 40-50 років прикрасить будь-який вечірній образ. Матовий гель-лак допоможе дамам підкреслити їхню статусність і авторитетність. Елегантний темно-червоний колір добре виглядає на нігтях середньої довжини. Якщо виділити один ніготь світло-бежевим тоном, вдасться зробити нейл-арт ще оригінальнішим.

Місячний. Дуже ефектно виглядає на нігтях “перевернутий” френч. Стильний місячний манікюр, виконаний у молочному кольорі, з таким цікавим дизайном заграє по-новому. Незважаючи на стриману палітру кольорів нейл-арт виглядає яскраво і обов’язково приверне увагу оточуючих.

В’язаний. Ніжним, жіночним та романтичним вийде манікюр із модним «в’язаним» принтом. Для модниць цієї вікової категорії добре підійдуть приглушені відтінки. Відмінна ідея – використовувати рожевий та сірий гель-лаки. Причому об’ємний малюнок слід наносити винятково на два пальці. Такий дизайн стильний варіант манікюру для жінок 40-50 років.

Нюдовий. Любительки лаконічного та стриманого нейл-арту можуть сміливо вибирати манікюр у світло-бежевих тонах. Гармонійно доповнить дизайн мармуровий гель-лак, нанесений на безіменний палець та мізинець. Цей нейл-арт чудово впишеться у повсякденний та діловий образ.

З камінням. Щоб зробити манікюр ефектнішим, потрібно скористатися блискучим декором. Нейл-арт із камінням, стразами чи каміфубуками завжди виглядає яскраво та святково. Для жінок вікової категорії 40-50 років підійде дизайн в блакитних тонах, а кілька блакитних і рожевих каменів, приклеєних на безіменному пальці, зроблять його більш елегантним і цікавим. За бажанням декор, що переливається, можна нанести на одну руку, а, наприклад, на іншій намалювати ніжну квітку.

Наша фото-добірка красивого та модного манікюру для жінок 40-50 років допоможе не помилитися та зробити правильний вибір.

Нове

Популярне