Інгредієнти:
- Сир (брикетний) – 400 г;
- Борошно – 130 г;
- Куряче яйце – 2 шт.;
- Вершкове масло – 40 г;
- Підсолоджувач до смаку.
Приготування:
- На дрібній терці натерти масло і розтерти з борошном.
- Відокремити яєчний жовток від білка.
- До отриманої маси додати яєчний жовток, підсолоджувач ретельно перемішуємо до отримання пісочної крихти.
- В окремій ємності змішати сир, білки, підсолоджувач та збити блендером до отримання однорідної маси.
- Викладаємо пошарово у форму (d~18 см): спочатку викладаємо половину пісочної крихти (ретельно тромбуємо), далі викладаємо сирну масу і ще раз пісочну крихту.
Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 40 хвилин (орієнтуйтесь на духовку).
Смачного!