Нове

Тортик із кабачків – прикраса літнього меню

Ніжні кабачкові млинці добре поєднуються з різними начинками, тому торт завжди виходить дуже смачним та досить гарним.

Інгредієнти:

  • 2 невеликі кабачки;
  • 2 курячі яйця;
  • 4-5 ст. л. борошна;
  • 0,5 ч. л. розпушувача;
  • 1 велика морква;
  • 1 велика цибулина;
  • 150 г сиру;
  • 200 мл сметани;
  • 2-3 зубчики молодого часнику;
  • 3-4 помідори;
  • 1 огірок;
  • зелень – будь-яка;
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком;
  • олія для обсмажування.

Приготування:

Кабачки вимити, очистити від шкірки та натерти на дрібній тертці. Підсолити та залишити на 5 хвилин. Потім віджати сік, додати яйця, перемішати.

Всипати борошно з розпушувачем і замісити тісто, як на кабачкові оладки.

Для приготування млинців використовувати невелику сковороду, діаметром 20 см. Смажити млинці на розігрітій олії, на середньому вогні, з двох сторін. Тісто викладати на сковороду та розрівнювати ложкою, щоб воно рівномірно розподілилося. Таким чином приготувати чотири кабачкові млинці. Це вже смачно, але ми підемо далі!

Приготувати начинку. Для цього обсмажити порізану цибулю та натерту на терці моркву до золотистого кольору, посолити та поперчити до смаку.

На кабачковий млинець намазати сирну масу, потім викласти шар моркви з цибулею та тонкі часточки помідорів. Накрити наступним млинцем і так прошарувати весь тортик.

Верх та боки кабачкового торта промазати сирною масою.

Прикрасити торт за своїм смаком та бажанням.

Насолоджуйтесь!

Нове

Популярне