Нове

Модні стрижки на середнє волосся 2022

Якщо короткі бешкетні пасма поки що вам не до смаку, а довгі локони – обтяжливі у догляді, то рекомендуємо вибрати “золотий стандарт” – середню довжину. Саме її обирають більшість представниць прекрасної статі. Трендові жіночі стрижки на середнє волосся у 2022 році допоможуть не тільки відповідати моді, а й змінити імідж, оновити і навіть візуально омолодити себе.

Саме час познайомитися з цікавими варіантами зачісок, які пропонують нам провідні стилісти та перукарі.

Жіночі стрижки на середнє волосся 2022

В моду увійшли яскраві, креативні та красиві зачіски, які в поточному весняно-літньому сезоні допоможуть вигідно підкреслити переваги і ювелірно приховати невеликі недоліки зовнішності. Правильно підібраний образ може помітно перетворити жінку, зробити її доглянутою та ще привабливішою.

Пропонуємо вам познайомитися з модними тенденціями перукарського мистецтва та стрижками для середнього волосся, які зараз знаходяться на піку популярності.

Пряме каре до плечей. Пряме каре до плечей з невеликим подовженням передніх пасм, що обрамляють обличчя, стало справжнім хітом 2022 року. У першу чергу воно підійде дівчатам з волоссям, що нев’ється. Але при необхідності ви завжди можете зробити і гарне укладання хвилями – довжина прямого каре це дозволить. Також образ можна доповнити рівним густим чубчиком або обійтися без нього. Однак чубок допоможе скоригувати занадто високий лоб, зробивши пропорції обличчя акуратними та гармонійними.

Сесон. Стрижка з такою оригінальною назвою — це не нове, а колись забуте явище зі світу перукарського мистецтва, яке кілька сезонів тому знову увірвалося у тренди. Сесон є укороченою стрижкою вище плечей, яка формується у вигляді круглої «шапочки» з густим чубчиком. До речі, чубок – невід’ємна деталь образу. Цю стрижку варто спробувати дівчатам із прямим густим волоссям. Зачіска виглядатиме цікаво, небанально та об’ємно. Для укладання потрібно лише просушити пасма і загорнути брашингом кінці всередину.

Маллет. Ця неординарна стрижка відрізняється короткими пасмами біля скронь і кардинальним подовженням до потиличної зони. Вона надає образу легкої недбалості, яка зараз у трендах та асоціюється з відчуттям свободи, впевненості у собі та творчим поривом. Маллет можна виконати як на пряме, так і на кучеряве волосся. Якщо ви підшукуєте стрижку, яку можна носити без укладання, то це ідеальний варіант. Достатньо просушити пасма феном, нанести невелику кількість гелю, воску або пасти для стайлінгу, і акуратно скуйовдити голову.

Фліп. Тим, хто цікавиться новинками 2022 року в сегменті жіночих стрижок та зачісок на середнє волосся, варто придивитися до ультрамодного фліпу. Ця естетика 60-х, якій знову пощастило стати популярною, багато в чому завдяки Кім Кардаш’ян, Дженніфер Лопес і Карді Бі. Погляньте на фото та переконайтеся, як органічно вписався фліп в образи цих знаменитостей. Ця стрижка, що омолоджує, цілком підійде і дівчатам з тонким негустим волоссям. Головне попросіть стиліста зробити вам подерті краї  для створення видимості об’єму. Також фліп можна зробити багатошаровим. Завдяки цьому образ вийде жіночним, стильним та дуже сучасним. Пасма допускається укладати як на один бік, так і в хаотичному порядку.

У сучасній варіації фліпа модниці вважають за краще замість навмисного обсягу робити високі хвости, і обов’язково завиті назовні або всередину кінчики.

Каскад – та сама стрижка, яка ймовірно ніколи не перестане бути актуальною. Це її універсальність, яка дає зелене світло експериментам з довжиною, формою, типом фарбування і навіть чубчиком. Каскад підходить густому волоссю, але і на тонкому виглядає розкішно і ефектно. Він забезпечує багатошаровість, додатковий прикореневий об’єм. Дівчина з такою стрижкою виглядає стильно, жіночно та романтично. Каскадні зачіски допомагають коригувати форму обличчя, приховувати щічки під рваними пасмами та акцентувати увагу за допомогою градуювання на тонких рисах.

Боб. Фото цієї стрижки завжди привертає увагу. Вона ідеально підходить для дівчат із круглим обличчям. Середня довжина волосся у такому виконанні дозволяє коригувати пропорції, візуально витягувати овал, підкреслювати очі та вилиці. У стрижку класичний або подовжений боб можна сміливо включити асиметрію, рвані кінці та чубчик. До речі, у 2022 році у трендах буде вибривання скроні з одного боку голови. У поєднанні з бобом такий ефект стане ще яскравішим і креативнішим. Відмінний варіант для сміливих дівчат.

Класичний боб заграє новими фарбами, якщо зробити довжину до кінця підборіддя або трохи нижче.

Драбинка. Стильний приклад стрижки на середнє волосся, що надає обсяг. У 2022 році драбинка залишиться однією з найтрендовіших стрижок, адже в ній ідеально поєднуються жіночність, ніжність, романтика і незрозумілий магнетизм. Ця стрижка універсальна, що підходить під будь-який вік та рід діяльності. Її сміливо можна назвати молодіжною, але й леді 40-50 років сміливо можуть її собі дозволити. Часто драбинку плутають із каскадом. Вони дійсно схожі, але першу стрижку розшаровують від самої верхівки, а другу – від підборіддя.

2022 рік – час експериментів. Це ідеальна можливість спробувати себе в іншому амплуа чи змінити образ. А розпочати свої зміни та перетворення варто з волосся.

Нове

Популярне