Нове

Модні лляні сукні 2022-2023: тренди сезону

Модні в сезоні 2022 сукні з льону – чудовий вибір для дівчат, які віддають перевагу натуральності та природності. Лляні вбрання не тільки підкреслюють індивідуальність, а й дуже органічно вписуються у різні образи. Такий одяг анітрохи не обмежує рухів, додає легкості, невимушеності та неповторного шарму в образ. Сукні з льону однаково підійдуть і юним чарівницям, і зрілим «спекотним» красуням, і жінкам за 50.

Переваги льону

Льон – натуральний матеріал, який завжди буде актуальним, особливо у спекотний сезон. Літні новинки в сегменті лляного вбрання мають безліч плюсів. Насамперед це:

  • тривалий термін служби;
  • регулювання теплообміну;
  • легкість та приємна для тіла тактильність;
  • хороше поглинання вологи;
  • стійкість до вицвітання.

Цей матеріал завжди був і буде привабливим для модних дизайнерів, тому що він дає безліч можливостей для втілення в життя нових ідей.

Сукні з льону – модні тенденції 2022

З перевагами лляної фактури ми вас познайомили. Тепер перерахуємо модні на літо 2022 року сукні з льону. Вибирайте потрібний варіант для свого стильного аутфіту.

Футляр

Обтисла лляна сукня лаконічного прямого крою виглядає досить простою. Але, якщо до неї додати «правильне» взуття та аксесуари, образ відразу помітно зміниться. У поєднанні з туфлями-човниками на невеликому підборі лук набуває офіційності, а це означає, що таке вбрання буде цілком прийнятним в офісах. Якщо ж ви оберете босоніжки на ремінцях або зручні балетки на додаток до сукні-футляра з льону, то це теж буде виглядати цілком органічно. Такий варіант аутфіту чудово підійде для побачень, неформальних зустрічей та прогулянок містом.

Моделі бохо

Сукні у стилі бохо – це химерні, незвичайні моделі, що мають досить складний, але цікавий крій. Вони передбачають безліч деталей: складки, мережива, принти, бахрому та інші прикраси. Коли кілька таких елементів одночасно поєднуються в одязі, виникає відчуття, що сукня не має чітких симетричних ліній. І саме цим воно особливо привабливе.

Лляне вбрання в стилі бохо – це чудовий спосіб самовираження для дам, які хочуть виглядати загадковими та цікавими спокусницями. Серед моделей літа 2022 можна підібрати вдалі варіанти стандартного розміру та оверсайзу, але при цьому важливо враховувати типові особливості фігури.

Сукні-сорочки

Це універсальний варіант, який підходить на різні випадки життя. Моделі стильного сорочкового фасону чудово виглядають на різних типах фігур, головне звертайте увагу на забарвлення. Взуття до сукні-сорочки слід підбирати на невисокому підборі. Це можуть бути босоніжки, балетки, легкі літні кросівки.

Короткі лляні моделі сорочкових суконь добре виглядають у тандемі з бриджами та легінсами. Доповнюють сукні-сорочки із льону витонченими гудзиками, декоративними кишенями, замками, заклепками. Стрункі дівчата можуть сміливо використовувати тонкий ремінець, щоб підкреслити талію.

Розкльошені сукні

Трапецієподібні моделі подобаються багатьом жінкам. І струнким, і пишнотілим модницям в них дуже комфортно. Ніде нічого не стягує, не натирає шкіру, при цьому вона дихає, не порушується теплообмін. Що особливо актуально у спеку, коли люди знемагають від спеки.

Розкльошені сукні – це модель, розширена донизу. У такому варіанті вбрання з льону виглядають досить просто, тому дизайнери додають до них принти, мереживні вставки, гарні гудзики як елементи декору. Така модель чудово підходить жінкам із фігурою «трикутник» або «яблуко». Але не рекомендується дівчатам-грушам, щоб уникнути додаткового акценту на стегнах.

Загалом модні у 2022 році сукні з льону – практично безпрограшний варіант для повних жінок. Адже щільний матеріал дозволяє надійно заховати ненависні складочки.

Модні кольори

Вибираючи сукні з льону, потрібно враховувати тип фігури. Не варто забувати і про індивідуальні риси характеру. Наприклад, скромна, сором’язлива дівчина в сукні з абстрактними формами може почуватися ніяково, а епатажна, зухвала красуня в подібних вбраннях почуватиметься як «риба у воді». До вибору кольорів теж варто підходити обдумано. З наймодніших у 2022 році можна виділити:

  • білий (чистота, легкість, ніжність, скромність);
  • бежевий (романтичность, практичність, універсальність);
  • соковиті відтінки зеленого, жовтого, рожевого, синього та ін. (сміливість, бажання заявити про себе, яскравість, оригінальність).

Підбираючи трендову модель, не поспішайте з вибором, подумайте чим її можна доповнити. Перегляньте фото модних суконь з льону в журналах і каталогах 2022 року. Подумки уявіть, які прикраси, взуття, сумочка, ремінець з вашої колекції до цього вбрання підійдуть, як з однієї сукні можна сформувати кілька образів. Чим більше буде вдалих варіантів, тим більше гарантій, що воно стане лідером у вашому гардеробі.

Нове

Популярне