Нове

Стрижка багатошаровий боб: модні тенденції 2022 року

Модна та стильна стрижка багатошаровий боб ось уже котрий рік не перестає бути популярною. Її відмінними рисами є коротко острижене волосся на маківці у поєднанні з подовженими пасмами біля обличчя. Стрижка виконується у різних напрямках, за рахунок чого вдається досягти збільшення об’єму волосся. Стрижуть пасма шарами, кількість яких визначається майстром індивідуально у кожному конкретному випадку. Носити багатошаровий боб можна дівчатам з будь-якою густотою волосся. У тому числі він точно підійде власницям не надто густої шевелюри, яка за рахунок вкорочування довжини та додавання прикореневого об’єму візуально стане «багатшою».

Різновиди багатошарового боба

Актуальна у 2022 році стрижка боб стане справжнім відкриттям для тих, хто хоче відмовитися від довгих та виснажливих вкладань. Власницям цієї зачіски достатньо просушити волосся природним шляхом або феном, скуйовдити його, і зафіксувати результат лаком. Сучасних варіацій виконання цієї стрижки досить багато. Головне, підібрати для себе найбільш відповідну. Пропонуємо до вашої уваги кілька цікавих варіантів.

Короткий боб. Ультрамодний багатошаровий боб часто роблять саме на коротке волосся. Довжина пасм у цьому випадку закінчується на рівні підборіддя. Така стрижка рекомендована дівчатам з прямим і в міру густим волоссям. Вона полегшує догляд за ним, оскільки корекція потрібна не частіше ніж один раз на два місяці. Варіант сміливий і навіть трохи зухвалий, підходить жінкам, які бажають заявити про себе.

Текстурований боб. Ще одна стильна форма багатошарового боба, з якою вдасться непогано перетворитись. Довжина локонів у цьому випадку може доходити до підборіддя або навіть ключиць. Багатошаровий боб-каре на середнє волосся, виконаний з текстуруванням окремих шарів, буде особливо актуальним для власниць кучерявих локонів. Поєднання двох популярних прийомів додасть динаміки вашому укладанню.

Асиметричний боб. Це динамічна та неординарна стрижка, яка за рахунок подовження на один бік візуально витягує овал обличчя. Відмінний прийом для дівчат із круглим або квадратним обличчям. Чудово поєднується з асиметрією та багатошаровістю.

Градуйований боб. Складний у виконанні варіант, який цікаво виглядає саме з подовженням. Він передбачає об’ємне недбале укладання кінчиками назовні.  Найчастіше таку зачіску вибирають зовсім юні модниці, які прагнуть орієнтуватися на своїх кумирів.

Рваний боб. Відмінною рисою зачіски вважаються її рвані пасма, які часто створюють перукарі за допомогою спеціального леза. Виглядає стрижка стильно, ефектно та молодіжно. При цьому носити її можна як в 16, так і в 40 років. Універсальний варіант для тих, хто завжди прагне чогось нового.

Багатошаровий боб: оригінальні зачіски та варіанти укладання

Модну стрижку в 2022 році можна робити на різну довжину волосся. Вона чудово поєднується з текстурованим фарбуванням, включаючи мелірування, брондування, шатуш, балаяж. Така зачіска допомагає нівелювати дрібні недоліки обличчя, наприклад, занадто широкий лоб чи щоки. Дівчатам з круглою формою обличчя стилісти рекомендують вибирати середню довжину волосся для більш правильної візуальної пропорційності, а з овальною абсолютно будь-яку.

Стильну стрижку можна укладати різними способами, змінюючи свій образ та експериментуючи.

Щоденна класика. Виконати укладання, що омолоджує, для багатошарового боба досить просто. Достатньо вимити голову, просушити волосся феном і брашингом, трохи підкрутивши кінчики всередину. Важливо не забути створити об’єм біля коріння. Для цього рекомендується використовувати додаткові стайлінги. Залишається лише зафіксувати пасма лаком чи спреєм.

Бунтарський стиль. В даному випадку мається на увазі деяка недбалість, скуйовдженість і хаотичність пасм. Багатошаровість стрижки без проблем дозволяє цього досягти. На сухе волосся потрібно нанести трохи воску, піни чи іншого стайлінгового засобу. Залишається зробити укладання пальцями, і дочекатися повного висихання пасм. Цей варіант підійде дівчатам як із чубчиком, так і без нього.

Діловий образ. Така зачіска чудово впишеться у look стильної та впевненої в собі леді. Вона підійде для офісу, ділових зустрічей та світських заходів. Вигляд ззаду та спереду буде однаково елегантним. На пасма потрібно нанести невелику кількість гелю чи воску. Волосся гладко зачісуємо назад. Краще робити таке укладання на стрижку без чубчика. Якщо він все ж таки є, то можна укласти його набік, і збризкати лаком.

Досить цікавим є той факт, що пік популярності цієї жіночої стрижки припав ще на початок 90-х. Пройшло вже понад тридцять років, але кокетливий омолоджуючий багатошаровий боб досі є частим запитом до професійних перукарів від клієнток.

На завершення огляду хочеться сказати, що багатошаровий боб – це чудовий вибір. Він цікаво та стильно виглядає як на фото, так і у житті. З його жіночною зухвалістю, сміливістю та оригінальністю ви станете справжньою королевою.

Нове

Популярне