Нове

Літній манікюр та педикюр в одному стилі – 2022

Літній сезон у розпалі. Модні образи з сукнями-міні, відкритим взуттям зараз актуальні як ніколи. Вигідно доповнити їх, зробити яскравішими та цікавішими допоможе новий тренд – дизайн манікюру та педикюру в одному стилі. На літо 2022 року нейл-майстри пропонують нам масу цікавих варіантів. Давайте разом вивчимо найактуальніші з них.

Як правильно оформити нігті на руках та ногах у єдиному стилі?

Щоб манікюр та педикюр справді виглядали як пара, вибирайте для них однакову палітру – це найголовніше і важливе правило. При цьому основний колір покриття, який ви плануєте використовувати на ногах, може на кілька тонів відрізнятися від того, що було обрано для рук. Такий прийом дозволить окремо виділити і манікюр, і педикюр, але всім буде видно, що вони тандем.

Щодо декору, то він не повинен бути абсолютно ідентичним. Тобто, вам необов’язково використовувати однакові стрази, малювати смужки в одному напрямку та одні й ті самі візерунки – з цим якраз можна поекспериментувати. Головне зберегти єдину стилістику нейл-арту. Наприклад, якщо ви звернулися до колор-блоку, зробіть його на всіх нігтиках рук, а на ногах лише вибірково. Дизайн буде дуже стильним.

Також пам’ятайте, що при нанесенні манікюру всі пальці рівні, і кожен з них можна зробити акцентним, прикрасивши складним малюнком або масивним декором. У той час як при нанесенні педикюру «головним» вважається саме великий палець, тому весь складний дизайн, як правило, дістається йому. Інші ж пальчики покриваються гель-лаком супутніх відтінків.

За дотримання цих нехитрих правил ви отримаєте гармонійний, красивий, стильний парний манікюр і педикюр. Неодмінно спробуйте! А актуальними ідеями ми з вами поділимося.

Дизайни манікюру та педикюру в одному стилі

Для створення соковитого тандему влітку 2022 року вибирайте «правильні» відтінки лаків. Наприклад, серед фаворитів – освіжаючий бірюзовий, який ідеально підійде для нейл-арту в морській тематиці. Крім цього, у тренді фуксія, яскраво-червоний, лавандовий, лососевий, яскраво-жовтий, фіолетово-синій, ментоловий, припилений бузковий, малиновий, блакитний. Поза конкуренцією білий. Цей колір – справжня класика, яка актуальна абсолютно у будь-який сезон. Також у моду повертається неон, адже ще минулого року він вважався моветоном. Сьогодні ж матовий манікюр та педикюр із неоновим покриттям б’є всі рекорди популярності.

Тепер давайте детальніше розглянемо ідеї для дизайну.

Пляжний. Це невибагливий у створенні, але дизайн, що притягує погляди. До того ж тут є де розгулятися фантазії майстра. Намалюйте самостійно або нанесіть за допомогою стемпінгу на нігтьові пластини рук і ніг пальми, якоря, черепашки, морських мешканців та кораблики, щоб точно поринути у романтику літнього сезону. І звичайно, такий тандем актуально виглядатиме на морському узбережжі.

Класичний френч. Звичайно, французьким манікюром нікого не здивуєш, але все ж таки це класика, яку неможливо ігнорувати. Ви можете зробити френч тільки на руках, а ноги покрити одним тоном, або вдатися до даного дизайну повсюдно. Вибирайте для френча традиційні відтінки — білий і ніжно-рожевий, або експериментуйте з літньою яскравою палітрою. Також цей дизайн легко можна скомбінувати з малюнками та монохромом.

Втирання. Ще один перевірений часом гарний дизайн, який цілком вдало виглядатиме і на руках, і на ногах. Для створення літнього манікюру та педикюру в одному стилі вибирайте дзеркальне або перламутрове втирання. Кожна з них має свій дивовижний ефект. Кольори для покриття нігтиків можете взяти однакові і для рук, і для ніг. На тлі засмаглої шкіри такий нейл-дизайн виглядатиме чудово.

Колор-блок. Ще один стабільно популярний тренд, який поки що себе не вичерпав. Цей яскравий і хитромудрий дизайн має на увазі поділ нігтя на ділянки, кожна з яких фарбується своїм яскравим кольором. Щоб уникнути зайвої незграбності в образі, створюйте колірні блоки не на кожному пальці, а вибірково. Задійте 1-2 на кожній руці та по великому пальцю на ногах. Це безпрограшна комбінація.

Матовий неон. Літо 2022 – найкращий час, щоб порадувати себе по-справжньому яскравим нейл-артом. Як ми вже сказали, знову в тренді неонові відтінки лише з матовою фактурою. Це відмінний варіант для дівчат та жінок, які не бояться привернути до себе увагу. Яскраво-жовтий, рожевий, м’ятний, лайм, бірюзовий найкраще підійдуть для створення помітного дизайну. Подивіться на фото нижче, та переконайтеся, як креативно виглядає тандем.

Естетичний нюд. Якщо вам більше до душі ніжний та непомітний нейл-арт тоді вся увагу на нюдову палітру. Кремовий, пудровий, припилено-рожевий, молочний, блідо-лавандовий та сірий стануть чудовою основою для парного манікюру та педикюру. Щоб дизайн виглядав трохи веселіше, додайте трохи гліттера або втирання. Красиво нюдовий нейл-арт виглядатиме і на коротких нігтях рук.

Щоб нігті на руках і ногах виглядали привабливо, важливо не тільки підібрати правильний дизайн, але й упорядкувати шкіру навколо них. Мозолі, натоптиші, задирки можуть зіпсувати все враження.

Одноманітний манікюр і педикюр на літо 2022 може бути виконаний і в монохромі, без додаткових елементів декору. Вибирайте відтінки, що сподобалися, і сміливо експериментуйте з ними.

Нове

Популярне