Незвичайне та ароматне пісочне тістечко готується з мінімальних та доступних продуктів. Виходить смачніше за будь-який десерт! Дуже рекомендую всім скуштувати цей простий рецепт.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 180 г
- Цукор – 120 г
- Яйце – 1 штука
- Борошно – 300 г
- Розпушувач – 5 г
- Джем – 300-400 г
Приготування:
У глибоке блюдо кладемо вершкове масло і збиваємо за допомогою міксера.
Всипаємо цукор, збиваємо. Додаємо яйце, збиваємо.
Просіюємо борошно, всипаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Потім руками замішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт на пергаменті, розміром 35х30 см і проколюєо виделкою. Перекладаємо разом з пергаментом на лист і випікаємо 10 хвилин, при 200 градусах.
Обрізаємо нерівні краї та розрізаємо навпіл. Краї подрібнюємо у крихту.
Одну половину коржа змащуємо джемом.
Зверху накриваємо другою половиною коржа і знову змащуємо джемом.
Посипаємо крихтою та нарізаємо на шматочки. Смачного!