Нове

Даша Астаф’єва звинуватила артистів у зароблянні грошей на війні

Українська співачка та фотомодель Даша Астаф’єва з перших днів вторгнення російських військ в Україну, активно допомагає українським захисникам. Разом з іншими звичайними людьми вона допомагає на волонтерській кухні.

Днями, зірка дала інтерв’ю, в якому зізналася, що не довіряє артистам, які покинули Україну й за кордоном й збирають гроші на підтримку ЗСУ. Зірка переконана, що такі зірки не мають совісті й просто наживають статки на війні.

“Іноді вони кажуть, що заробляють мільйони. Де ті мільйони, де цей доказ? Просто сядь і подивися виступи. Це люди, які не чули вибухів. Я не вважаю, що це відверто, що це чесно” – поділилася роздумами знаменитість.

Співачка вирішила не конкретизувати, проте зазначила, що не чесними є не всі. Знаменитість поважає музикантів, які дійсно помагають з-за кордону і тих, хто залишився в Україні й виступає перед військовими.

Продовжуючи, знаменита українка зазначила, що не довіряє також і благодійним організаціям. Вона дізналася, що від кожної пожертви вони офіційно беруть собі 20 відсотків. Про неофіційний дохід вона навіть боїться припускати.

Нове

Популярне