Нове

Пиріг з яблуками – простий рецепт класичної шарлотки

М’який, ароматний та повітряний яблучний пиріг! Мінімум продуктів, які завжди є на кухні.

Інгредієнти:

  • Яблука – 2 штуки
  • Вершкове масло – 25 г
  • Цукор – 20 г
  • Лимонний сік – 15 г
  • Яєчні білки – 3 штуки
  • Цукор – 60 г
  • М’яке вершкове масло – 120 г
  • Цукор – 50 г
  • Яєчні жовтки – 3 штуки
  • Борошно – 130 г
  • Розпушувач – 4 грами

Приготування:

Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Розігріваємо сковороду, додаємо вершкове масло яблука. Посипаємо цукром і поливаємо соком лимонним.

Перемішуємо та перекладаємо в тарілку.

У чисту миску вливаємо білки та збиваємо міксером, всипаючи цукор.

У чисту миску кладемо м’яке вершкове масло, насипаємо цукор і збиваємо міксером (поступово вливаючи жовтки).

Білки з’єднуємо з жовтками та розмішуємо.

Насипаємо борошно, розпушувач і змішуємо.

Форму 18 см застилаємо пергаментом та виливаємо тісто.

Зверху кладемо яблука та випікаємо при 180 градусах – 45 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне