Нове

Манікюр на короткі нігті: сучасні тенденції літа 2022

Створити ідеальний образ сучасної жінки без доглянутих ручок із модним манікюром просто неможливо. Тому, кожній жінці потрібно стежити за сучасними тенденціями нейл-арту. Однак необхідно враховувати і свій спосіб життя, і стиль одягу. Майстри нігтьового дизайну пропонують жінкам на 2022 рік широкий дизайнерський асортимент манікюру на короткі нігті, які є трендом року.

Варіації френча

У 2022 році стане популярною ідея використання кольорової варіації френчу. Виконувати її будуть у різний спосіб. Але, найбільш затребувані будуть кольорова «усмішка» на кожному нігтику, подвійна посмішка з витонченим обрамленням контрастного кольору, поєднання яскравої посмішки з контрастним місяцем.

Стильна геометрія

На коротких нігтьових пластинах геометрія цікава та оригінальна. Модниці дозволяють собі розташовувати не тільки один акцентний візерунок або фігуру на нігті, але й розмістити цілий набір чітко окреслених геометричних фігур. Така геометрія гарна як у яскравих фарбах, так і в декорі стразами, золотистих та сріблястих лаках.

Оригінальний місячний манікюр

Ефектно виглядає такий дизайн у поєднанні яскравої лунки та негативного простору. Подібна варіації манікюру добре вписується як у діловий, так і в повсякденний образ.

Використання різниці фактур

Поєднання на коротких нігтях покриттів різної фактури виглядає досить цікаво. Варіацій цього дизайну багато: чітке чергування на нігтях однієї руки глянсових та матових основ, використання різниці фактур у межах одного акцентного нігтя, матовий топ однієї руки та глянсовий на іншій.

Металізований манікюр

Різноколірні металеві покриття пластин – внесуть різноманітність до вашого образу. Актуальні варіанти напівпрозорого покриття з металевою вузькою смужкою як акцентна прикраса на одному нігті, використання двох і більше кольорів фольги на одному нігтику, мініатюрне зображення на металізованому шелаку.

Аерографічний манікюр

На коротких нігтях чудово виглядають космічні пейзажі, напівпрозорі зображення і малюнки, стиль омбре, виконаний з використанням стильного дизайну в аерографії.

Манікюр на короткі нігті 2022: найкрасивіші ідеї

Нове

Популярне