Сьогодні готуємо неймовірно смачний та ніжний домашній торт. Торт дуже легко готується із простих продуктів. Продукти для приготування найпростіші. Виходить так смачно, при тому що готується просто. Цікаво, смачно та оригінально. Спробуйте приготувати такий тортик удома.
Інгредієнти:
- Сметана 200 г
- Борошно 270 г
- Цукор 180 г
- Розпушувач 2 ч. л.
- Яйця 2 шт
- Згущене молоко 100 г
Крем
- Масло вершкове 200 г
- Згущене молоко 240 г
Приготування:
У глибоку миску вбиваємо два яйця. Сюди всипаємо цукор та збиваємо до отримання пишної білої маси. Тепер вливаємо згущене молоко. Перемішаємо.
Потім у суміш, що вийшла, просіюємо борошно з додаванням розпушувача. Спочатку просіємо лише половину. Перемішаємо.
Тепер увіллємо сметану і просіємо решту борошна. Ще раз перемішаємо до однорідності.
Тісто вливаємо у форму застелену пергаментним папером з усіх боків. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 190 градусах 40-45 хвилин.
Вершкове масло, кімнатної температури, зіб’ємо міксером. Вливаємо згущене молоко і ще раз збиваємо протягом 1-2 хвилин.
Готовий корж витягаємо з форми, даємо трохи охолонути, щоб можна було взяти руками, загорнімо в плівку і дамо вже повністю охолонути.
Корж розрізаємо на дві чи три частини. Тепер змащуємо кремом. Шапочку теж. Складаємо торт.
Верх торта поливаємо глазур’ю, у мене готова з магазину.
Горіхи подрібнимо качалкою. Посипаємо зверху торт. Даємо настоятися в холодильнику кілька годин.
Смачного!!!