Нове

Стрижка боб-каре, варіанти для різного віку 2022

Стрижка боб-каре з’явилася на початку двохтисячних і досі залишається популярною. Вона створює дуже жіночний образ, і за нею досить легко доглядати.

У чому особливості стрижки боб-каре 

У звичайного каре волосся підстрижене по прямій. А у боб-каре на потилиці волосся підстрижене високо і градуйоване, це створює округлу пишну форму. Передні пасма залишені довшими. Кут зрізу може бути гострим або спокійнішим, близьким до прямого.

Характерний варіант боба-каре для молодих жінок.

Боб-каре для молодих і зрілих жінок: у чому різниця

Для молодих жінок рекомендується динамічніша форма стрижки, коли бічний зріз гострий, діагональний, а передні пасма мають довжину до підборіддя або нижче. Зрілим жінкам більше йдуть спокійні варіанти, без екстремальної діагоналі.

Спокійніший варіант: бічна лінія майже горизонтальна.

Боб-каре для зрілих жінок

За стрижкою боб-каре досить легко доглядати

Ця стрижка досить проста у догляді. Достатньо мати гарний фен та засоби для фіксації волосся. Після миття нанесіть на волосся засіб для фіксації та висушіть його за допомогою круглої щітки, потім покрийте лаком. Якщо волосся густе, пружне, можна обійтися і без круглої щітки, просто висушіть волосся феном, воно і так прийме потрібну форму.

Добре виконана стрижка боб-каре на зрілих дамах виглядає чудово!

Головне не вік, а стан волосся

Хтось скаже ця стрижка для молодих. Це не так. Головне не вік, а стан волосся. Для цієї стрижки потрібне густе, доглянуте волосся. А для тонкого і рідкого вона не підійде (або знадобиться набагато більше зусиль для укладання).

Тут потилицю дуже добре градуйовано.

Нові засоби для укладання

Останнім часом з’явилося багато нових засобів для укладання волосся. Поряд з лаком, мусом, воском та пінкою, є безліч інших позицій: стайлінг-креми, спреї, лосьйони, глина, пудра. Головне, підібрати засіб, який вам ідеально підійде. Перед тим, як його купити, читайте інструкції на упаковці, відгуки в Інтернеті, радьтеся з продавцями-консультантами.

Стрижка боб-каре молодить, підкреслює жіночність. Літо – слушний час для зміни образу. Пробуйте, експериментуйте, можливо, боб-каре це те, що ви давно шукали!

Нове

Популярне