Нове

Модні зачіски для офісу 2022: фото трендових укладань на кожен день

Є багато простих укладок, завдяки яким ваше волосся буде виглядати доглянутим за лічені хвилини, з мінімальними засобами та інструментами для укладання.

Ваша повсякденна зачіска не повинна бути нудною, ви можете спробувати різні цікаві, але легкі зачіски для офісу. У статті ми зібрали прості зачіски для короткого, середнього та довгого волосся, так що просто ознайомтеся з колекцією та почніть пробувати ці модні повсякденні зачіски прямо відсьогодні.

Вибираючи зачіску для офісу, дотримуйтесь двох основних принципів:

  • Чистота волосся. Яку б зачіску ви не вибрали, переконайтеся, що ваше волосся чисте.
  • Акуратний та охайний вид зачіски. Носите ви волосся розпущеним або зібраним, переконайтеся, що воно не виглядає неохайно.

Низький хвіст: стильна зачіска для офісу на кожен день

Зачіска низький хвіст – це просто, швидко та розкішно одночасно. Така зачіска буде ідеальною для офісу. Хвіст ніколи не зіпсує ваш образ.

Низький гладкий хвіст виглядає мега стильно і завжди актуально, а якщо додати локони, то вийде жіночніший стиль. Така зачіска підходить більше для жінок з довгим і середнім волоссям. Щоб спробувати цей образ, зробіть глибокий проділ посередині, а потім зберіть низький кінський хвіст біля потилиці зі всього волосся. Приховати гумку можна за допомогою пасма волосся (обкрутити навколо гумки та закріпити шпилькою) або зав’язати стильну стрічку.

Низький пучок 2022: фото офісних варіантів зачіски

Пучок і особливо низький варіант – одна із найтрендовіших зачісок 2022 року. Цю зачіску можна побачити на показах багатьох світових дизайнерів.

Спочатку зберіть волосся в низький хвіст, а потім почніть закручувати його в пучок. У 2022 році актуальним буде скручений, плетений чи просто гладкий низький пучок. Можна навіть використовувати бублик, щоб отримати ідеальну текстуру для пучка, а потім туго закріпити тонкою гумкою або шпильками. Якщо ви хочете, щоб зачіска виглядала більш жіночно, залиште кілька вільних пасм з боків обличчя.

Зачіска з косою в хвості 2022

Зачіска з косою у хвості – це завжди відмінний варіант для стильного образу на роботі. Є кілька варіантів такої зачіски:

  • Високий кінський хвіст і звичайна коса
  • Високий кінський хвіст і коса в стилі риб’ячий хвіст
  • Низький хвіст і звичайна коса
  • Низький хвіст і коса в стилі риб’ячий хвіст

На фото нижче ви можете переглянути ці варіанти зачіски.

Укладання короткого волосся

Коротке волосся також може виглядати стильно і сучасно. Короткі стрижки найкраще виглядають із невеликою текстурою та додатковим обсягом. А якщо вам потрібно виглядати суворіше, то волосся можна випрямити.

Модні короткі стрижки сезону 2022:

  • Боб – це завжди класика для офісу. Боб є кращим вибором через його простоту та лаконічність.
  • Піксі – ще один гарний варіант стрижки для офісу. Воно коротке і лаконічне, надає образу ділового вигляду. Для ідеального укладання піксі вам потрібна регулярна стрижка кожні шість-вісім тижнів, щоб підтримувати зачіску в хорошій формі.

Короткі багатошарові стрижки хороші своєю універсальністю та легкістю укладання. Ця стрижка завоювала багатьох дівчат у всьому світі.

Каскад – відмінна стрижка для тих, хто шукає щось природніше і не дуже коротке. Каскад досить просто підсушити і підняти в основі коренів за допомогою дифузора.

Нове

Популярне