Нове

“Ліниві” пиріжки з яблуками: смачний десерт за 5 хвилин без духовки

Простий і швидкий рецепт яблучних пиріжків. Вони виходять м’якими та пишними. А посипання із цукрової пудри з корицею зробить їх бажаним десертом для всіх членів вашої родини.

Інгредієнти:

  • яблуко – 1 шт;
  • яйце – 1 шт;
  • борошно – 350-400 грам;
  • рослинна олія – ​​2 столові ложки;
  • цукор – 2 столові ложки;
  • молоко – 200 мл;
  • дрібка солі;
  • розпушувач тіста – 1 пакетик;
  • цукрова пудра та кориця.

Приготування:

  • Яйце збиваємо віночком і перемішуємо з цукром та сіллю.
  • Додаємо молоко і рослинну олію і перемішуємо ще раз.
  • Додаємо розпушувач і поступово вводимо борошно. Тісто добре вимішуємо.
  • Яблуко очищаємо від шкірки та сердевини і натираємо на великій тертці.
  • Натерте яблуко додаємо в тісто, поки воно не стане однорідним.
  • Укриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 10 хвилин.
  • З тіста формуємо пиріжки. Щоб вони добре пропеклися, не варто робити їх надто великими.
  • Смажимо на олії і обов’язково промокуємо паперовими рушниками.
  • Пудру змішуємо з корицею і обвалюємо в ній наші “ледачі” пиріжки.

Ось так просто практично на раз, два, три. І при цьому вони виходять ароматні та дуже смачні.

Смачного!

Нове

Популярне