Нове

Мармур на нігтях 2022: чарівні фото-ідеї мармурових нігтів

Сучасні тенденції на природність продовжують утримувати свої топові позиції у сезоні 2022. Майстри нейл-арту індустрії демонструють все більше нових ідей для природних дизайнів нігтів, серед яких почесне місце очолює мармуровий манікюр.

Мармуровий дизайн на нігтях виглядає розкішно і таємниче, що, безперечно, сподобається багатьом представницям прекрасної статі. Для створення дизайну «marble stone» знадобляться кілька лаків контрастних відтінків, які під впливом особливої ​​техніки створюють реалістичні візерунки.

 

Як базу для інтригуючого дизайну використовуйте пастельні або темні тони, такі як:

  • нюд;
  • чорний;
  • сірий;
  • зелений;
  • рожевий;
  • білий;
  • синій;
  • червоний чи бордовий.

«Ефект мармуру» можна створити на всіх пальцях одночасно або як акцент на 1-2 нігтиках. Додатковими елементами для мармурового дизайну будуть служити стрази, втирання, фольга і блискітки.

Елегантний нейл-арт буде гарним довершенням ділових чи повсякденних образів, а мармурові нігті з декором стануть чудовим вибором для святкового варіанту.

Якому мармуровому дизайну Ви віддали б перевагу в сезоні 2022: стриманий і елегантний, або екстравагантний і незвичайний? Пропонуємо розглянути версії манікюру з мармуром на різну форму і довжину, серед яких кожна жінка знайде свій ідеальний варіант.

Глибокий чорний

Одним з головних трендів 2022 буде чорний мармуровий манікюр. Темні нігті чудово гармонують із мармуровим візерунком різних тонів. Наприклад, жінкам з вишуканим смаком варто віддати перевагу комбінованому дизайну зі світлим малюнком, а екстравагантним особам, безперечно, сподобаються варіації з фольгою.

Топовим дизайном 2022 є чорний мармуровий нейл-арт, декорований золотом, яке може служити додатковими елементами, або бути основою.

Розкішний білий

Головним трендом нейл-індустрії є білий мармуровий дизайн нігтів. Білий тон найкраще демонструє всю красу та ексклюзивність мармурового малюнка. При створенні манікюру нігті покриваються білим лаком, після чого малюнок наноситься за допомогою темних або пастельних відтінків таким чином, щоб візуально точно передати візерунок натурального каменю.

“Ефект мармуру” круто виглядає в комбінації чорних і білих тонів, яку можна доповнити блискітками або фольгою. Нейл-майстри довершують білим дизайном яскраві або пастельні нігтики, що, зрештою, виглядає дуже стильно та вишукано.

Мармур на нюдових нігтиках

Серед безлічі варіантів нюдові нігті є ідеальною основою для створення мармурового. На нюдових нігтиках чудово виглядають візерунки будь-яких поєднань кольорів, неважливо, будуть це яскраві або приглушені тони.

Нюдовий манікюр з білим або рожевим мармуром стане універсальним варіантом для будь-якої нагоди, а для урочистої версії просто довершіть дизайн шматочками фольги або блискучими смугами. Розкішним вибором є чорний манікюр у комбінації з нюдовими нігтиками, які будуть доповнені чорним мармуром та золотом.

Яскраві візерунки

Хочете собі неповторний дизайн, який би приковував погляди оточуючих? Найкращим рішенням для креативних модниць стануть яскраві нігтики з мармуром, які поєднують в одну композицію кілька контрастних та соковитих відтінків. Мармуровий манікюр може бути виконаний у яскраво-жовтих, рожевих, червоних, фіолетових, помаранчевих та блакитних тонах.

Топовим варіантом стануть барвисті нігті з мармуровим візерунком у комбінації блакитних, фіолетових та рожевих відтінків, а для більш стриманого і, одночасно, яскравого варіанта варто придивитися до червоних нігтів з мармуровим візерунком на бежевому тлі.

Матовий дизайн

Особливо привабливо виглядає мармуровий нейл-арт під оксамитовим покриттям. Топові нейл-майстри демонструють дедалі більше нових ідей для матового дизайну нігтів із мармуровими візерунками. Матовий топ зробить яскравий манікюр трохи стриманішим, а також довершить темний або світлий дизайн із декором.

Чорні матові нігтики чудово гармонують з яскраво-фіолетовими візерунками, довершені тонкими лініями з блискіток, а найкращим доповненням до пастельної основи стане незвичайний мармур у комбінації бордових, помаранчевих, зелених, чорних та білих відтінків з оксамитовим ефектом.

Мармуровий манікюр із фольгою

Великою популярністю серед представниць прекрасної статі користується манікюр з мармуром і фольгою. Якщо Ви хочете досягти «wow-ефекту» на мармурових нігтиках, попросіть Вашого майстра додати трохи золотистих, сріблястих або рожевих акцентів за допомогою фольги.

Головними особливостями для такого дизайну є почуття міри та лаконічність. Повірте, чим менше буде додаткових деталей у манікюрі, тим краще: 2-3 нігтики з оригінальним нейл-артом буде цілком достатньо.

Нове

Популярне