Смачніше ви ще не їли. Наразі починається сезон кабачків, раджу приготувати цей простий рецепт. Тим більше що приготування займає мінімум часу.
Інгредієнти:
- Кабачки 4 шт
- Олія рослинна 50 мл
- Панірувальні сухарі 100 г
- Сир 100 г
- Часник 2 зубчики.
- Сметана 200 г
- Базилік, італійські трави
- Сіль, часник, кріп
Приготування:
Кабачки наріжемо на пластини, приблизно 5 міліметрів.
Кабачки змастимо олією з одного боку. Залишимо у такому вигляді на пару хвилин.
За цей час до панірувальних сухарів відправимо сіль, базилік, сушений часник та італійські трави. На дрібній тертці натремо сир, сир треба брати, щоб плавився… Перемішаємо.
Кабачки кладемо на панірування і змащуємо другий бік олією. І також обвалюємо в сухарях.
Кабачки викладаємо на лист застелений пергаментним папером. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 200 градусів 20-25 хвилин.
Приготуємо соус. Кріп дрібно наріжемо. Потім подрібнити часник. До сметани додамо кріп та часник. Добре все перемішаємо.
Готові кабачки скручуємо в рулетики та подаємо з соусом.
Смачного!!!