Салат смачний, ароматний. Його можна їсти як теплим, так і холодним. Смак грибів нагадує. Ну дуже смачно, спробуйте.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт
- цибуля – 2 шт
- яйце – 2 шт
- часник – 2 зубчика
- зелень кінзи – 1/2 пучка
- сіль, чорний мелений перець – за смаком
- рослинна олія – для смаження
Приготування:
Салат можна подавати і як гарнір до м’ясних страв.
Баклажани ріжу великим кубиком, пересипаю сіллю і залишаю на 15 хвилин, потім промиваю під холодною водою і даю добре стекти воді.
Додаю в баклажани яйця, перемішую і прибираю в холодильник на годину.
Дрібним кубиком ріжу цибулю. Обсмажую цибулю з баклажанами на середньому вогні, баклажани обсмажую, а не тушку до золотистого кольору.
Дрібно рубаю часник і додаю до баклажанів. Ріжу зелень кінзи, додаю до баклажанів.
Солю, додаю чорний мелений перець, перемішую, накриваю кришкою, готую ще 3 хвилини.
Смачного!