Нове

Модний манікюр на короткі нігті 2022

У світі, де високо цінується мобільність, темп життя дуже високий. Це позначається на всьому – харчуванні, зовнішності та стилі. Ми віддаємо перевагу легкому та швидкому макіяжу, комфортному одягу та взуттю, навіть манікюр робимо більш коротким, щоб зручно було користуватися гаджетами. Незважаючи на те, що стати володаркою довгих і міцних нігтів зараз не проблема, багато модниць віддають перевагу коротким нігтям. Останні виглядають доглянутими, не доставляють дискомфорту, а різноманітність покриттів та декору дозволяє створювати трендовий манікюр незалежно від довжини нігтів. Як і будь-якій сфері моди в індустрії краси діють свої актуальні тенденції. А тому давайте розберемося, який модний манікюр на короткі нігті вибрати, щоб бути найстильнішою.

Світлий манікюр на короткі нігті

Доглянуті нігті з охайним манікюром красиві навіть без покриття. Однак надавши кігтикам легкий світлий відтінок, ви додасте витонченості та лоску у свій образ. Колір покриття може бути будь-яким, що вписується в нюдову і пастельну палітри. Вибирайте світлі коричневі, рожеві, сірі тони. Непогано, якщо лак буде трохи прозорим, це зробить манікюр природнішим. Колекції 2022 року радують великою кількістю фарб. Багато з них дуже яскраві чи насичені та навряд чи підійдуть для ніжного та романтичного манікюру. Тим не менш, використовувати кольорове покриття можна і потрібно. Якщо вам набрид нюд і хочеться світлих, але щільних і соковитих відтінків, то зверніть увагу на пастельні альтернативи звичних яскравих кольорів. Наприклад, використовуйте ніжний лимонний замість жовтого, бліду фісташку замість зеленого, бузок на заміну фіолетового тощо. Одним із найтрендовіших відтінків став ніжний блакитний. Думаємо, він чудово виглядатиме на ваших руках.

Темний манікюр на короткі нігті

Як тільки з’явилися сучасні методи та матеріали покриття нігтів, модниці одразу почали приміряти на свої нігті не лише класичні яскраві, але й темні відтінки. Індустрія краси розвивається і сьогодні лаки більше не розтікаються нігтями, потрапляючи на шкіру і зводячи всі старання нанівець. Сучасні покриття добре тримають форму, комфортні в носінні, не скочуються і не відшаровуються. А значить можна забути про неакуратний манікюр. Більш того, темні лаки відмінно окреслюють ніготь, що у випадку короткої довжини є ідеальним рішенням. Навіть найменші кігтики будуть добре помітні. У новому сезоні вибирайте стримані відтінки, окрім класичних чорного, коричневого, синього та фіолетового зверніть увагу на зелений, темний сірий, неяскраву теракоту, вишню.

Яскраві лаки на короткі нігті

Короткі кігтики – відмінна основа для яскравих покриттів. Завдяки незначній довжині такий манікюр не виглядатиме пошло, що дозволяє вам вдосталь награтися з різними відтінками. Крім стандартного червоного кольору, використовуйте всю палітру насичених тонів, не бійтеся використовувати неонові варіанти та лаки, які не мають нічого спільного з натуральними кольорами. Зверніть увагу на зелений, рудий, рожевий, жовтий, блакитний та вишневий відтінки. Не бійтеся експериментувати та поєднувати кольори. Краще, якщо яскраве покриття буде досить щільним і нігтьова пластина не просвічуватиметься через нього.

Нейтральний манікюр 2022

Кохання дизайнерів топових будинків мод до всього натурального відбилося і на палітрі лаків для нігтів. Одними з найбільш затребуваних цього року стали відтінки взяті з навколишньої природи. Не дивлячись на колір, закладений в основу, ці тони зовсім не нав’язливі і підійдуть під будь-який ваш образ, що робить їх універсальними. З несподіваних покриттів можна виділити зелене, сіро-коричневе, темну пудру з коричневим підтоном, приглушений помаранчевий, сірий пильний і стриманий синій. Класичні нейтральні чорний і білі кольори в манікюрі так само актуальні. Ці відтінки можуть виступати самостійно або як основа під декор.

Французький манікюр на короткі нігті

Багато хто вважає, що на короткі нігті френч не підходить категорично. Готові з цим посперечатися. По-перше, невелика довжина нігтьової пластини – величина не точна. По-друге, сам французький манікюр буває різним. Якщо ваші нігті дозволяють намалювати смужку шириною в пару міліметрів, то ви можете насолоджуватися не тільки класичним, але і фантазійним френчем. Останній передбачає різні варіації лінії посмішки, наприклад смужку трикутної форми або з додатковими декоративними елементами. Якщо ж нігті у вас зовсім коротенькі, ви можете візуально подовжити їх, завівши краї лінії посмішки ближче до основи нігтя. Такий прийом візуально витягне та звузить пластину, а ваші руки будуть красивими та доглянутими. До речі, у французькому манікюрі необов’язково використовувати лише класичні відтінки. Експериментуйті з кольорами та фактурами, щоб створити ефектний манікюр.

Місячний манікюр 2022

Як і у випадку з френчем, місячний манікюр здатний візуально подовжити і звузити ніготь. Лінія посмішки при цьому тягнеться до кінчика пластини і може змінюватись по ширині незалежно від довжини ваших кігтів. На відміну від французького манікюру, місячний зазвичай виконують у яскравих та контрастних відтінках. Гарно поєднуються матове покриття з лінією із блискучого лаку. Основу нігтя також можна декодувати стразами, малюнками, формами і навіть невеликим акуратним ліпленням.

Градієнт на коротких нігтях

Модне омбре застосовується до всього, що нас оточує. Ефект актуальний в одязі, прикрасах, макіяжі, фарбуванні волосся і, звичайно ж, манікюрі. Невелика довжина нігтів не є причиною відмовитися від стильного градієнта. Досвідченого майстра не збентежить маленька площа покриття, адже сучасні техніки створення омбре розраховані на будь-яку довжину нігтів. Саме фарбування чудово виглядає на невеликих кігтиках. Його можна застосовувати до всіх пальчиків або використовувати як декор декількох з них. Відтінки градієнта можуть бути будь-якими, а не виключно білими.

Поєднання кольорів у манікюрі на короткі нігті

Яскравість та багатоцвіття є топовими трендами року. Дизайнери представили безліч колірних поєднань, які сміливо можна використовувати не тільки при складанні образу, а й у манікюрі. Не бійтеся комбінувати між собою яскраві, темні чи кардинально різні відтінки. Ідеально поєднуються між собою нейтральні та природні тони, пудрова та пастельна гами, яскраві кольори та їх менш насичені варіанти. Красивим акцентом у манікюрі стане контрастний відтінок з одним із затребуваних ефектів — металевим блиском, глітером, перловим сяйвом чи матовим покриттям.

Актуальні принти в манікюрі 2022

Давно минули ті часи, коли покриття нігтів мало на увазі лише нанесення однотонного лаку. У світі манікюр можна прирівнювати до особливого виду образотворчого мистецтва. Різноманітність матеріалів дозволяє не лише малювати на нігтях фарбами, а й використовувати всілякі наклейки та інструменти для створення бажаних зображень. Наприклад, трафарети та стемпінг значно спростять ваше життя, якщо ви намагаєтеся досягти чітких ліній або відтворити дрібні деталі. Серед трендових принтів анімалістика, тропіки, міфічні істоти, наприклад, русалки, геометрія, флористика, мультяшні персонажі, ананаси та альпаки.

Геометрія та мінімалізм

Давним давно світ моди був наповнений гарними квітами, чарівними тваринами, східними вензелями, а потім хтось придумав декодувати все довкола строгими смужками, колор блоками або залишати без прикрас. Тенденцію прийняли, полюбили і стали вважати не лише ультрамодною, а й футуристичною, що підкреслює стан речей у світі майбутнього. Тепер у вас є все, щоб створити на своїх нігтях такий дизайн. Використовуйте принти у вигляді тонких ліній, геометричних фігур, всіляких стрілочок та блоків, а також полігональні зображення тварин та символів.

Флористика у манікюрі на короткі нігті

Заради справедливості відзначимо, що дизайнери хоч і пішли з головою в мінімалізм, але так само люблять і цінують жіночність і властиві їй атрибути, наприклад, квіткові принти. Останні дуже популярні серед провідних Будинків Мод, а отже можна сміливо переносити квітучі поля у свій манікюр. На ваших нігтях можуть оселитися одиночні яскраві квіти або цілі їх плантації, східні пейслі, задерикуваті завитки та вензелі, ніжні листочки і, куди без них, пальмові гілки та тропічні монстери. Наносити принт можна будь-яким методом – намалювати, надрукувати, наклеїти. Зверніть увагу на флористику в акварельній техніці. Такий манікюр неймовірно ніжний та ідеально підходить до романтичних образів.

Анімалістика в манікюрі

Якщо у світі високої моди любов до тваринних мотивів проявляється періодично, то в індустрії краси тигр і леопард завжди актуальні. Як декор та доповнення до основного покриття, анімалістика в манікюрі прийнятна в будь-які часи. У 2022 році зображення тварин або їх забарвлення стали настільки затребувані, що навіть найдикіші та найяскравіші поєднання не збентежать жодного істинного поціновувачами стилю. Сміливо комбінуйте неонові кольори з плямами та смужками, використовуйте фактури хутра та шкіри, не бійтеся рептилії та леопарду, обклеюйте нігті всім, що можна пов’язати із сафарі та світом тварин.

Мереживо в манікюрі на короткі нігті

Одним із найбільш затребуваних принтів можна назвати мереживо. Цей декор дивовижно виглядає на нігтях будь-якої довжини і може бути використаний як на всіх пальцях, так і деяких з них. Створити мереживний манікюр легко. Для цього лише варто використовувати стемпінг або спеціальні наклейки. Найкраще робити малюнок контрастним, щоб усі його деталі були чітко видно.

Малюнки від руки

Хендмейд завжди високо цінується. З цієї причини, незважаючи на величезну кількість матеріалів, що спрощують створення принтів, малюнки від руки все ще затребувані та улюблені багатьма. Більше того, сучасні фарби дозволяють довести мистецтво розпису нігтів до ідеалу та створювати складні зображення, скоріше схожі на картини. У новому сезоні став популярний акварельний живопис на нігтях, а також яскраві колірні акценти.

Модні ефекти у манікюрі на короткі нігті

Для коротких нігтів підходять ті ж ефекти, що й для довгих. Актуально матове покриття, що дозволяє створювати шикарні дизайни та благородний стриманий манікюр. Яскравий гліттер, металеві лаки, фольга і втирання теж на піку популярності. Одним із найбільш затребуваних ефектів можна назвати перлове сяйво. На хвилі любові до океанічної теми та міфічним русалкам це покриття з кожним днем ​​стає все популярнішим.

Модний декор для коротких нігтів

Не дивлячись на те, що площа нігтьової пластини дуже обмежена, для подібного манікюра застосовується більшість варіацій декору. Прикрашайте свої кігтики гліттером та кристалами, бульйонками та каміфубуки, використовуйте фольгу, стікери, бито скло, декоративні стрічки, форми та навіть ліплення невеликого розміру. Знову в тренді волохаті нігті, а тому варто запастися дрібним флоком різних кольорів. З новинок – в’язкий гель-павутинка, що допомагає створювати тонкі чіткі лінії.

Нове

Популярне