Нове

Ідеальна закуска з кабачків у духовці: так кабачки Ви точно не готували

Така закуска з кабачків, напевно, сподобається всім любителям кабачків. Вона виходить дуже смачною і ароматною, а зі столу зникає блискавично швидко. Крім того, для цієї закуски кабачки не потрібно смажити, а значить в ній мінімум жиру. Тому вона сподобається всім тим, хто дотримується правильного харчування.

Готуються такі кабачки в духовці дуже просто та досить швидко. Якщо у вас немає соусу Песто, то можна запікати кабачки просто із сиром – це теж дуже смачно.
У сезон кабачків обов’язково приготуйте таку закуску. Вона урізноманітнить як щоденне меню, так і святковий стіл.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 2-3 ст. л.
  • сир – 50 г
  • соус Песто – 50 г
  • сіль за смаком

Приготування:

Беремо 1 кабачок середнього розміру та нарізаємо його кружальцями. Я нарізаю фігурним ножем, але можна нарізати і звичайним. 50 г сиру, що добре плавиться, тремо на дрібній тертці.

У миску розбиваємо 1 яйце, трохи його солимо і збиваємо вилкою.

Нарізані кружальця кабачків обвалюємо в борошні. Ці ж кружечки кабачків обмочуємо у збитому яйці і відразу ж викладаємо на лист від духовки застелений пергаментним папером.

Зверху кожен кабачок трохи солимо. На одну частину кабачків кладемо тертий сир. Я використала Моцарелу. На другу половину кладемо соус песто. На кожен шматочок кладемо приблизно по пів чайної ложки соусу.

Усі ставимо в духовку розігріту до 180 град і запікаємо приблизно 15 хвилин.

Закуска з кабачків вийшла ароматною та смачною. Готуйте відразу багато, так з’їдається вона дуже швидко. І що важливо готується теж швидко і просто.

Смачного!

Нове

Популярне