Печиво пісочне з яблуками. Від цього смаку неможливо відірватися – хочеться їсти знову і знову! Готується легко, швидко та з простих продуктів. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яблуко – 1 штука
- Цукор – 35 г
- Лимонний сік – 5 мілілітрів
- Вершкове масло – 35 г
- Борошно – 150 г
- Розпушувач – 3 г
- Цукрова пудра – 50 г
- Холодне вершкове масло – 50 г
- Жовток – 1 штука
Приготування:
Яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо на маленькі кубики і перекладаємо в каструлю. Посипаємо цукром, вливаємо сік лимонний, перемішуємо і викладаємо вершкове масло. Ставимо на слабкий вогонь, постійно помішуємо.
У миску просіюємо борошно, додаємо розпушувач, цукрову пудру і розмішуємо. Натираємо на великій тертці холодне вершкове масло і перемішуємо до дрібної крихти.
Додаємо жовток і розмішуємо вилкою.
Форми змащуємо вершковим маслом і викладаємо по столовій ложці пісочного тіста. Притискаємо тісто. Викладаємо по чайній ложці яблучної начинки.
Зверху посипаємо піщаним тістом.
Поміщаємо у розігрів до 180 градусів духовку – на 20 хв.
Смачного!