Нове

Хочеться їсти знову і знову: пісочне печиво з яблуками із простих продуктів

Печиво пісочне з яблуками. Від цього смаку неможливо відірватися – хочеться їсти знову і знову! Готується легко, швидко та з простих продуктів. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 1 штука
  • Цукор – 35 г
  • Лимонний сік – 5 мілілітрів
  • Вершкове масло – 35 г
  • Борошно – 150 г
  • Розпушувач – 3 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Холодне вершкове масло – 50 г
  • Жовток – 1 штука

Приготування:

Яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо на маленькі кубики і перекладаємо в каструлю. Посипаємо цукром, вливаємо сік лимонний, перемішуємо і викладаємо вершкове масло. Ставимо на слабкий вогонь, постійно помішуємо.

У миску просіюємо борошно, додаємо розпушувач, цукрову пудру і розмішуємо. Натираємо на великій тертці холодне вершкове масло і перемішуємо до дрібної крихти.

Додаємо жовток і розмішуємо вилкою.

Форми змащуємо вершковим маслом і викладаємо по столовій ложці пісочного тіста. Притискаємо тісто. Викладаємо по чайній ложці яблучної начинки.

Зверху посипаємо піщаним тістом.

Поміщаємо у розігрів до 180 градусів духовку – на 20 хв.

Смачного!

Нове

Популярне