Нове

Як відсвяткувати річницю свого весілля


З кожним роком збільшується число бажаючих відзначити дату свого весілля. І не важливо, скільки років продержавшемуся шлюбу і буде він і далі існувати. Сенс в тому, що дата весілля як підсумок вже спільно прожитого часу, а значить треба підвести ризику і зробити це, щоб є яталося. Про це повідомляє www.trserial.net.ua, посилаючись на «kulina».

Не так часто надається людям можливість вступити в шлюб. Іноді і зовсім раз в житті. Спільне життя вимагає від чоловіка і жінки величезного терпіння і поваги до подружнього партнера. Може тому довго існуючі парі на питання, що головне у шлюбі, часто в першу чергу називають не любов. Альо і не без неї. Тому шлюбні іменини, не залежно від того ситцеве або золоті весілля, завжди бувають романтичними. Одні вибирають повторення весільного торжества, так як один раз побути в якості убраних нареченої і нареченого здалося мало. Інші хочуть, щоб це було щось незвично є ятовується: подорож, політ на повітряній кулі, подолання гірських вершин, спільний стрибок з парашутом. Треті усамітнюються: святкова вечеря при свічках, відвідування театру, відпочинок на свіжому повітрі, спостереження за зірками на даху будинку. У фантазії немає перешкод, було б тільки бажання. Іноді для знаменної дати досить букета квітів або невеликого подарунку.

І як би не пройшов цей день, важливіше, що було до нього і як буде після. Краще, якщо кожен будній день буде світлим і щасливим, ніж у році надзвичайно красивий.

Нове

Популярне