Медальйони з індички у вершковому соусі з цибулею порей. Дуже смачна, ароматна та апетитна страва для всієї родини! Готується легко, і з бюджетних продуктів.
Інгредієнти:
- Медальйони індички – 400 г
- Солі та чорного перцю – на смак
- Паприки – на смак
- Вершкове масло – 15 г
- Ріпчаста цибулина – 1/2 штуки
- Цибуля-порей – пучок
- Вершки – 200 г
- Бульйон – 100 г
- Сухий базилік – на смак
Приготування:
Індичку розрізаємо на шматочки невеликого розміру. Солимо, перчимо і посипаємо солодкою паприкою з обох боків.
Кладемо на сковороду із соняшниковою олією і додаємо вершкове масло.
Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору та викладаємо у тарілку.
У цю ж сковороду викладаємо дрібно нарізану цибулю і цибулю-порей, перемішуємо і пересмажуємо.
Вливаємо вершки та бульйон. Солимо, перчимо і посипаємо сухим базиліком. Перемішуємо та готуємо до закипання.
Кладемо готову індичку та варимо 5-7 хвилин.
Смачного!