Інгредієнти:
- Петрушка – ¹⁄₄ пучка
- М’ята – 2-3 гілочки
- Зелена цибуля – ¹⁄₄ пучка
- Часник – 2 зубчики
- Оливкова олія – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Молотий чорний перець – за смаком
- Листкове тісто – 250 г
Приготування:
Порубайте петрушку, м’яту та цибулю. Змішайте зелень, подрібнений часник, оливкову олію, сіль та перець.
Розкотіть тісто і розподіліть по ньому цю суміш. Скачайте рулет. Гострим ножем розріжте рулет на рівні частини товщиною 6-10 мм.
Перекладіть маленькі рулетики на пергамент і 15 хвилин випікайте у розігрітій до 200 °C духовці. Готова випічка має підрум’янитися і стати пишніше.
Смачного!