Нове

Рулетики з листкового тіста з часником та зеленню

Інгредієнти:

  • Петрушка – ¹⁄₄ пучка
  • М’ята – 2-3 гілочки
  • Зелена цибуля – ¹⁄₄ пучка
  • Часник – 2 зубчики
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Молотий чорний перець – за смаком
  • Листкове тісто – 250 г

Приготування:

Порубайте петрушку, м’яту та цибулю. Змішайте зелень, подрібнений часник, оливкову олію, сіль та перець.

Розкотіть тісто і розподіліть по ньому цю суміш. Скачайте рулет. Гострим ножем розріжте рулет на рівні частини товщиною 6-10 мм.

Перекладіть маленькі рулетики на пергамент і 15 хвилин випікайте у розігрітій до 200 °C духовці. Готова випічка має підрум’янитися і стати пишніше.

Смачного!

Нове

Популярне