Нове

Смачніші за котлети: соковиті зрази в духовці

Зрази виходять дійсно смачні та соковиті, для сімейної вечері саме те.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий або яловичий – 0,5 кг
  • Яйця варені – чотири штуки
  • Цибулина – 1 шт
  • Скибочка батона або білого хліба – 40-50 г
  • Пів склянки молока
  • Ложка олії
  • Перець, сіль

Приготування:

Для початку заливаємо молочком покришений м’якуш батона або білого хліба. Хліб найкраще брати трохи зачерствілий.

Цибулину очищаємо від шкірки, дрібно ріжемо і обсмажуємо на ложці олії кілька хвилин. Сильно засмажувати не потрібно.

Курячі яйця рубаємо на шматочки. Викладаємо до яєць смажену цибулю зі сковорідки, додаємо щіпку солі і перемішуємо.

Розмоклий хліб розімніть вилкою до кашоподібного стану і додайте у фарш.

Ретельно все розмішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ще раз перемішуємо.

Включаємо духовку на 180-200 градусів, нехай розігрівається, а ми займемося формуванням зраз.

Ділимо фарш на шість частин. Ручками формуємо круглий коржик. Зверху кладемо начинку.

Загортаємо начинку у фарш, надаючи форму котлеток.

Деко або форму для запікання злегка змащуємо олією. Кладемо в неї наші напівфабрикати і ставимо в духовку на 40 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне