Неймовірно смачні. Приготування легке, швидке, та продукти бюджетні!
Інгредієнти:
- Картопля – 500 г
- Сіль – 1 чайна ложка
- Перець – 1 чайна ложка
- Петрушка – 1/2 частина пучка (40-50 грам)
- Яйця – 1 штука
- Борошно – 250 г
- Сир – 8-9 скибочок
- Розпушувача – 5 г
Приготування:
Відварену картоплю мнемо до стану пюре. Додаємо сіль, перець та петрушку. Розбиваємо яйце, додаємо борошно, розпушувача і добре змішуємо руками до однорідного стану.
Розділяємо тісто на дві частини і розкочуємо в коржики. На один коржик викладаємо скибочки сиру.
Зверху накриваємо другим коржом. Защипуємо краї та нарізаємо на трикутники.
Викладаємо обсмажуватися на розігріту сковороду із олією. Смажимо по 5-6 хвилин з кожного боку (на середньому вогні, під закритою кришкою).
Готові пиріжки викладаємо на гарне блюдо та подаємо на стіл! Смачного!