Нове

Гід по сумках на літо 2022

Плетена сумка тоут

Якщо ви втомилися від величезних шоперів, то ваш варіант плетений тоут акуратної форми. Він класно впишеться в літні аутфіти з лляним костюмом, легкою атласною сукнею, босоніжками та сандалями. Додамо бейсболку та кеди для спортивного акценту або пограємо з фактурами, поєднуючи плетену сумку з шовковою спідницею, бавовняним чи трикотажним топом. Ідеально!

Сумка-багет із широким клапаном

Ультратрендовий багет поступово стає класикою. Не варто довго роздумувати про покупку, адже ця сумка підійде будь-якій жінці і до будь-якого стилю! Шкіряні моделі базових відтінків сподобаються суперпрактичним дівчатам, а тим, хто хоче виділитися, підійдуть багети з текстилю від ніжно-пастельних до неоново-яскравих кольорів.

Хобо з драпіруванням та вузлом

М’яке хобо цього сезону стало дико популярною і не дарма! Драпірування та помітний вузол роблять оригінальнішу сумку та образ в цілому, навіть якщо ви захочете додати цю стильну штучку до ділового костюма.

Сумка на плече із гаманцем

Комплекти сумок – свіжий тренд 2022 року. Сумка з додатковим гаманцем додасть образу фактурності та ідеально впишеться у багатошаровий аутфіт. Гладкий текстиль виглядає неймовірно стильно зі шкіряною сорочкою, джинсами та кросівками. Відмінне рішення для вуличних образів.

Солом’яна сумка-кросбоді

Солом’яна сумка, комбінована зі шкірою, виглядає куди цікавіше за звичайні плетені моделі. Ви тільки подивіться на цей стильний металевий замок на клапані! З цієї кросбоді літні образи ніколи не будуть нудними, а звання модного експерта вам забезпечене.

А ще вам точно сподобаються сумки-кошики – тренд літа. Дивимося актуальні моделі на зірках.

Сумка сетчел із ланцюгом

Оригінальний сетчел зі знімним плечовим ременем здатний закохати в себе будь-кого. Жорстка форма і сріблястий ланцюг роблять цю шкіряну модель презентабельною і, мабуть, найстильнішою у своїй лінійці. Я б додала сумочку до простих речей на зразок базової сорочки та джинсів, щоб зробити її головною в образі.

Яскравий міні-шопер

Маленькі сумки настільки гарячий тренд, що навіть шопер зменшився у розмірах. Такий варіант мені подобається набагато більше! Сумочка розширюється з боків завдяки кнопкам, а плечовий ремінь за бажанням можна відстебнути.

Міні-шопер тільки здається маленьким, витягнута форма вміщує все необхідне – це відмінний варіант для мініатюрних дівчат, який не спотворює пропорції фігури.

Нове

Популярне