Нове

Так смачно, що хочеться готувати знову і знову: картопля з грибами та індичкою у вершковому соусі

Мінімум продуктів – максимум смаку!

Інгредієнти:

  • Індиче стегно – 500 г
  • Сіль та перець – за смаком
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Картопля – 500 г
  • Гриби – 200 г
  • Сметана – 200 г
  • Вода – 600 г
  • Кріп – пучок

Приготування:

Стегна індички нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо на сковороду з олією. Додаємо сіль, перець та обсмажуємо.

Цибулю дрібно нарізаємо додаємо до м’яса, перемішуємо.

Моркву нарізаємо кружальцями і відправляємо в сковороду, перемішуємо, обсмажуємо до готовності та знімаємо з плити.

Чисту сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і викладаємо нарізану кубиками картоплю.

Обсмажуємо до золотистої скоринки і перекладаємо до сковороди до м’яса.

Нарізані гриби обсмажуємо на соняшниковій олії та перекладаємо до картоплі з м’ясом.

Ставимо на вогонь, викладаємо сметану, наливаємо воду, солимо і розмішуємо.

Посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.

При подачі посипаємо подрібненим кропом.

Смачного!

Нове

Популярне