Мінімум продуктів – максимум смаку!
Інгредієнти:
- Індиче стегно – 500 г
- Сіль та перець – за смаком
- Цибуля – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Картопля – 500 г
- Гриби – 200 г
- Сметана – 200 г
- Вода – 600 г
- Кріп – пучок
Приготування:
Стегна індички нарізаємо на невеликі шматочки і кладемо на сковороду з олією. Додаємо сіль, перець та обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо додаємо до м’яса, перемішуємо.
Моркву нарізаємо кружальцями і відправляємо в сковороду, перемішуємо, обсмажуємо до готовності та знімаємо з плити.
Чисту сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і викладаємо нарізану кубиками картоплю.
Обсмажуємо до золотистої скоринки і перекладаємо до сковороди до м’яса.
Нарізані гриби обсмажуємо на соняшниковій олії та перекладаємо до картоплі з м’ясом.
Ставимо на вогонь, викладаємо сметану, наливаємо воду, солимо і розмішуємо.
Посипаємо чорним перцем, накриваємо кришкою та готуємо 20 хвилин.
При подачі посипаємо подрібненим кропом.
Смачного!