Нове

Дуже просте домашнє морозиво із двох інгредієнтів: 2 варіанти приготування

Натуральне домашнє та дуже смачне морозиво (біле та шоколадне). Якщо ви спробуєте ці варіанти, то більше не купуватимете морозива в магазині. А навіщо? Смак його не зрівняється з магазинним, а спосіб приготування дуже простий. Витрачаю всього близько 15 хвилин, а решта часу він просто охолоджується в морозилці. Біле морозиво готую лише з 2 інгредієнтів і за смаком нагадує пломбір. А для приготування шоколадного морозива знадобиться 4 інгредієнти та смак у нього насичений шоколадний.

Перший варіант. У ковш викладаємо шоколад (170 г молочний) та вливаємо молоко (100 мл).

Нагріваємо на водяній бані до розчинення шоколаду. Вершки (33% 500 мл) збиваємо із цукровою пудрою (2 ст. л.) міксером до густої маси.

Вливаємо тонким струмком розтоплений шоколад і продовжуємо збивати міксером.

Переливаємо шоколадну суміш у контейнер, закриваємо та витримуємо в морозильній камері мінімум 4 години. Щойно морозиво стане твердим, воно готове. У процесі охолодження морозиво не перемішую.

Ось таке гарне воно виходить (вихід 700 г). Смак у нього насичений шоколадний. Воно дуже ароматне та смачне.

Другий варіант. Для нього знадобиться всього 2 інгредієнти і готується воно швидко. Збиваємо вершки (33% 500 мл) міксером 3-4 хвилини, доки не стануть густими.

Невеликими порціями додаємо згущене молоко (300 г) та збиваємо.

Виходить повітряна, солодка та дуже смачна суміш.

Перекладаємо суміш у контейнер, закриваємо та охолоджуємо мінімум 4 години. У процесі охолодження морозиво не перемішую.

Ось таке біле вершкове морозиво виходить (вихід 750 г). Воно дуже ароматне і на смак нагадує пломбір. Це домашнє натуральне морозиво.

Смачного!!!

Нове

Популярне