Нове

Смачна піца на сковороді: всього за 10 хвилин і апетитна випічка готова

Такою піцою можна здивувати та порадувати гостей, та й для себе за браком часу приготувати.

Інгредієнти:

Для тіста

  • Яйце-1шт.
  • Майонез-2 ст. ложки
  • Сметана 2 ст. ложки
  • Борошно – пів склянки
  • Дрібка солі

Для начинки

  • Ковбаса варена – 100 г
  • Печериці – 2-3 шт.
  • Сир – приблизно 60 г
  • Кетчуп-2 ст. ложки
  • Майонез – 1 ст. ложка
  • Спеції за смаком
  • Трохи зелені

Приготування:

У мене начинка – варена ковбаска та печериці (те, що було).

Готуємо тісто. У глибоку тарілку вбиваємо яйце, дві ложки майонезу та дві-три сметани. Перемішуємо. Всипаємо борошно дрібку солі.

Замішуємо тісто. Тісто має вийти трохи густішим, ніж для оладок. Розподіляємо тісто на сковорідці. Принцип такий: чим тонше, тим швидше випікається піца.

Якщо тіста виявилося забагато, можна ще одну піцу зробити. Змащуємо тісто соусом.

Соус – дві ложки кетчупу та ложка майонезу. Можна будь-який інший на ваш смак.

Ковбасу ріжемо тонкими кружальцями, ріжемо їх навпіл, укладаємо зверху. Так само печериці.

Робимо сітку з майонезу, можна посипати перчиком або іншими спеціями.

Натираємо шматочок сиру і посипаємо піцу.

Печемо під кришкою на маленькому вогні 10 хвилин. Про готовність можна судити з повністю розплавленого сиру.

Ще раз повторюся, що чим тонше тісто і що менше начинки, то швидше піца буде готова.

Посипаємо зеленню, викладаємо на тарілку, нарізаємо на шматочки і частуємо.

Смачного!

Нове

Популярне