Смак просто неймовірний, аромат зводив з розуму моїх гостей і всі просили рецепт! Готувати швидко, легко та недорого. Робити можна як у звичайні дні, так і на свято.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 штуки
- Цукор – 170 г
- Рослинна олія – 5 столових ложок
- Борошно – 220 г
- Розпушувач – 1 чайна ложка
Шоколадна начинка
- Цукор – 100 г
- Какао – 2 столові ложки
- Вершкове масло – 50 г
- Гаряча вода – 150 мілілітрів
- Горіхи – щоб прикрасити
Приготування:
У блюдце додаємо яйця та збиваємо міксером, одночасно всипаємо цукровий пісок. Наливаємо олію і ще раз збиваємо міксером.
Борошно змішуємо з розпушувачем і насипаємо невеликими порціями в яєчну суміш, розмішуємо лопаткою.
У форму 24 см стелимо папір для випічки і наливаємо тісто. Запікаємо 25-30 хв, при температурі 180 градусів.
У сотейник всипаємо цукровий пісок, какао, додаємо масло і заливаємо гарячою водою. Готуємо на середньому вогні, до повного розчинення цукру та олії.
Готовому бісквіту даємо трохи охолонути і за допомогою зубочисток робимо дірочки.
Поливаємо на бісквіт шоколадною начинкою. Зверху посипаємо подрібненими горішками.
Смачного!