Нове

Кабачки та сир – смакота на сковорідці за 10 хвилин: скільки не жар, завжди мало

Поласуйте себе та близьких швидким і дуже смачним блюдом із кабачків із сиром.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт
  • Сир – 150 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Кріп – невеликий пучок
  • Сіль, перець – за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

Беремо кабачок. Миємо, витираємо. Якщо шкірка товста, зрізаємо, якщо ні, то тремо прямо з нею. Солимо за смаком, перемішуємо.

Кріп дрібно рубаємо і додаємо до кабачка (за бажанням можна видавити зубчик часнику). Вбиваємо два яйця та мелений чорний перчик, знову перемішуємо. Додаємо два яйця.

Шматок сиру натираємо на дрібній терці. Закидаємо до кабачкової маси, туди ж три ложки борошна. Борошно бажано просіяти.

Якщо вийшло рідкувато, то додаємо ще трохи борошна та перемішуємо до однорідності.

У сковорідку наливаємо олію, приблизно пів сантиметра від дна. Розігріваємо на сильному вогні хвилини дві-три.

Зменшуємо вогонь на середній. Зачерпуємо ложкою кабачкове тісто і викладаємо на сковороду, формуючи котлетки або оладки.

Обсмажуємо з двох сторін до скоринки. Викладаємо на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайву олію.

Кабачки із сиром готові! Дуже смачно зі сметаною.

Смачного!

Нове

Популярне