Такі цибульні котлетки виходять.
Інгредієнти:
- Зелений цибулька
- Куряче яйце
- Борошно
- Сіль перець
- Олія для смаження
Приготування:
У миску або каструльку ріжемо пучок зеленої цибулі. Зручніше не різати ножем, а стригти ножицями. Трохи солимо і можна трохи розім’яти товкачем.
Вбиваємо яйце, бажано велике С0 або два невеликі. Ще раз солимо і додаємо перець або будь-які спеції на ваш смак, буквально по щіпці.
Добре все перемішуємо вилкою до однорідності. Можна навіть злегка збити яєчно-цибульну масу.
Далі просіюємо пшеничне борошно, пари ложок буде достатньо.
Ще раз добре перемішуємо. Маса повинна вийти не густою і не рідкою. Приблизно, як для звичайних оладок
Розігріваємо сковорідку з олією (ложки три-чотири)
Викладаємо на сковороду, формуючи котлетки. Смажимо з кожного боку по парі хвилин. Якщо хочете більш засмажені котлети, то трохи більше.
Викладаємо на тарілку. Смачно зі сметанкою.
Смачного!