Готували сирний коржик на сковороді? Коржик виходить м’яким, пористим і дуже смачним. Такі коржики можуть бути повноцінним сніданком або вечерею.
Інгредієнти:
- Яйця – 1 шт.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Борошно – 1 склянка
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Молоко – 1 склянка
- Сир – 100 г
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Зелена цибуля – 30 г
Приготування:
У мисці з’єднуємо яйце, цукор та сіль. Додаємо борошно з розпушувачем та молоко.
Перемішуємо, тісто має бути не дуже густе, по консистенції воно буде схоже на тісто для оладок.
На великій тертці натираємо сир та плавлений сир. Додаємо в тісто та перемішуємо.
Додаємо зелену цибулю та перемішуємо.
На сковорідку додаємо трохи рослинної олії та викладаємо коржик.
Готуємо на середньому вогні близько 10 хвилин під закритою кришкою. Верхня частина коржика має повністю схопитися, а нижня добре підрум’янитися.
Через 10 хвилин перевертаємо коржик за допомогою тарілки та готуємо ще приблизно 5 хвилин.
Це дуже смачно, тільки обов’язково візьміть сир, який добре плавиться.
Смачного!