Такий салат можна подати як окрему страву. Вся краса в салаті, він без майонезу. Спробуйте дуже смачний.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 200 г
- Квасоля червона – банка
- Болгарський перець – 1 шт.
- Цибуля (червона) – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Волоські горіхи – 40 г
- Зелена цибуля, петрушка -30 г
- Перець гострий стручковий – 1 шт.
Заправка:
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Гірчиця зерниста – 1 ст. л.
Приготування:
Для цього салату куряче філе краще запекти в духовці, але можна взяти і відварену грудку. Готове філе нарізаємо на шматочки.
Додаємо банку консервованої квасолі без рідини.
Цибуля червона салатна нарізаємо півкільцями і на пару хвилин заливаємо окропом.
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
Волоські горіхи ріжемо на невеликі шматочки, або подрібнюємо за допомогою блендера.
Зелену цибулю та петрушку дрібно нарізаємо. Часник та гострий перець дрібно нарізаємо.
Готуємо заправку для салату. У мисці з’єднуємо олію, соєвий соус, зернисту гірчицю.
Готовою заправкою заправляємо салат та перемішуємо.
Салат із квасолею виходить ситний, але легкий, всі продукти в ньому корисні та необхідні для нашого організму, а ще вони прості та доступні.
Смачного!