Нове

Смачний сніданок, від якого не можливо відмовитися: знаменита італійська Фритата

Пропоную вам приготувати на сніданок італійський варіант омлету, смачну та ароматну фритату.

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт
  • Молоко – 100 мл
  • Цибуля – 1 велика цибулина
  • Перець болгарський – половинка 1 перцю (якщо великий)
  • Зелена цибуля – 5-6 пір’я
  • Зелений горошок – 0,5 банки або 1 маленька
  • Помідори чері – 10 шт
  • Сир адигейської – 150 г
  • Петрушка – за смаком
  • Прованські трави – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

На розігріту сковорідку наливаємо трохи олії і додаємо шматочок вершкового масла. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Нарізаємо болгарський перець соломкою та додаємо до цибулі.

Як тільки овочі стали м’якими, додаємо сіль, перець, прованські трави. Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.

Додаємо консервований зелений горошок (без рідини) та зелену цибулю. Перемішуємо та готуємо ще пару хвилин.

На овочі викладаємо помідори чері.

У мисці з’єднуємо яйця, сіль та молоко. І тепер зверху виливаємо омлетну масу на овочі.

Накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні. Як тільки фритата схопиться по краях, але залишиться трохи рідкуватою в середині посипаємо сиром і готуємо під кришкою ще близько 5 хвилин.

Перед подачею на стіл можна посипати зеленню.

Смачного!

Нове

Популярне