Нове

Олексій Дурнєв поділився порадою, як зберегти стосунки з родичами, коли змушені жити разом

Молодий відомий український блогер Олексій Дурнєв у своєму інстаграмі часто ділиться цікавими порадами та лайфхаками, які радо переймають його підписники. Днями, знаменитість вирішив поділитися власною порадою, як можна зберегти дружні стосунки з людьми, з якими війна заставила проживати під одним дахом.

“Шановні, родичі – то скарб! Повторюйте кожного разу, коли вас криє” – говорить Олексій.

Продовжуючи, він наголошує, що чудово розуміє, що не всім вдається бути у дружніх відносинах з родичами, перебуваючи постійно поруч, якщо привикли жити трохи далі від них.

“Це непросте випробування для психіки. Коли ти звик жити один, ходити голим по квартирі та слухати на сніданок KISS, а зараз у тебе в хаті табір — це непросто” – наголошує блогер.

Знаменитість закликає всіх не звинувачувати себе в тому, що з’являється злість на рідних. Різка зміна обставин часто вибиває з колії і негативно впливає на психіку. Проте, зірка радить завжди ставити себе на місце людини, яка тебе дратує. Тільки тоді кожен зможе подивитися на ситуацію з іншої сторони і зрозуміти, що непросто зараз дуже важко кожному. Олексій Дурнєв наголошує, що всі через російський напад стали заручниками різних непростих ситуацій. Проте, кожен має мотивувати себе й постійно наголошувати самому собі на тому, що все скоро закінчиться і всі роз’їдуться по своїх домівках.

«Ми впораємося. Ми разом. Ми ще походимо по квартирі голі. По різних квартирах» – пропонує блогер повторювати собі кожного разу, коли відчуваєш роздратування на людину, з якою змушений зараз проживати.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Алексей Дурнев (@aleksey_durnev)

Нове

Популярне