Сьогодні ділюся з Вами рецептом найніжнішого яблучно-йогуртового пирога! Готується швидко і дуже легко, без борошна та без олії. Волога ніжна текстура, схожа на чизкейк. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Грецький йогурт – 300 г
- Яблучне пюре – 90 г
- Яйця – 3 штуки
- Кленовий сироп – 30 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль – 30 г
- Яблуко – 1 штука (100 г)
Приготування:
У велику тарілку кладемо грецький йогурт та яблучне пюре. Розбиваємо яйця, додаємо кленовий сироп і добре розмішуємо віночком до однорідного стану.
Насипаємо просіяний кукурудзяний крохмаль і перемішуємо віночком.
Форму 16 см застилаємо пергаментним папером і наливаємо тісто.
Яблуко нарізаємо на маленькі кубики і кладемо тісто. Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів – на 50-60 хвилин. Даємо охолонути і нарізаємо на порційні шматочки.
Смачного!