Нове

Смачніше за чизкейк»: ніжний яблучний пиріг з йогуртом без олії та без борошна

Сьогодні ділюся з Вами рецептом найніжнішого яблучно-йогуртового пирога! Готується швидко і дуже легко, без борошна та без олії. Волога ніжна текстура, схожа на чизкейк. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Грецький йогурт – 300 г
  • Яблучне пюре – 90 г
  • Яйця – 3 штуки
  • Кленовий сироп – 30 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль – 30 г
  • Яблуко – 1 штука (100 г)

Приготування:

У велику тарілку кладемо грецький йогурт та яблучне пюре. Розбиваємо яйця, додаємо кленовий сироп і добре розмішуємо віночком до однорідного стану.

Насипаємо просіяний кукурудзяний крохмаль і перемішуємо віночком.

Форму 16 см застилаємо пергаментним папером і наливаємо тісто.

Яблуко нарізаємо на маленькі кубики і кладемо тісто. Відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів – на 50-60 хвилин. Даємо охолонути і нарізаємо на порційні шматочки.

Смачного!

Нове

Популярне