Нове

Wellboy розповів, як з мамою переховувався від війни в одному з київських бомбосховищ

Wellboy розповів, як з мамою переховувався від війни в одному з київських бомбосховищ

Молодий український співак Антон Вельбой (Wellboy) родом із Сумщини. Аби будувати свою музичну кар’єру він переїхав у Київ. Співак разом з мамою знімав квартиру у Печерському районі.

Знаменитість зізнався, що спершу відмовлявся вірити, коли мама його розбудила й сказала, що почалася війна. Проте, почувши перші вибухи, музикант дуже злякався.

“Я крізь сон очі відкриваю, чую сирену… У мене ці кадри як розкадровка зараз. Я виходжу на балкон, а люди вже з чемоданчиками, з котами, з псами йдуть у метро” – розповідає співак.

У Київську підземку зібрався і він. Проте, поки вони з мамою зібрали всі необхідні речі – вільних місць для розміщення майже не залишилося.

“Побачили, що в метро все зайнято, усі лавки, люди вже на підлозі сидять” – розповів Wellboy.

Тоді Антон з мамою вирішили податися у бар в підвалі на станції “Золоті ворота”. Там знайшлося місце для них. У барі було все добре облаштовано, були туалети й душі.

“Спочатку всі дуже боялися мародерів. Я пам’ятаю ці перевірки, пароль “паляниця”. Це прямо як у фільмі було” – розповідає музикант.
Продовжуючи свою розповідь про перебування в бомбосховищі, Wellboy зазначає, що зібралися там абсолютно різні люди. Серед них були також й інші музиканти, які мали з собою навіть музичні інструменти. Аби розрядити обстановку люди співали пісень й всіляко намагалися підтримувати одне одного.

Нове

Популярне