Коли хочеться особливої смачної вечері, але вільного часу мало – готую індичку з овочами та рисом! Ну дуже смачно виходить, а готується просто! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Стегна індички (без кістки) – 300 г
- Чорний перець та сіль – на смак
- Солодка паприка
- Рослинна олія
- Цибуля – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Солодкий перець – 1 штука
- Цукіні – 1/2 штуки
- Часник – 1 зубчик
- Петрушка
Приготування:
Індичку нарізаємо на шматочки невеликого розміру та перекладаємо в миску. Солимо, перчимо і посипаємо солодкою паприкою. Вливаємо трохи олії і розмішуємо.
Викладаємо на сковорідку з олією, обсмажуємо до готовності та перекладаємо в миску.
У цю ж сковороду викладаємо дрібно нарізану цибулю і нарізану кружальцями моркву, перемішуємо.
Підливаємо рослинної олії та викладаємо нарізані на шматочки солодкий перець та цукіні, розмішуємо. Солимо, перчимо і перемішуємо.
Додаємо підготовлену індичку та часник, перемішуємо та посипаємо подрібненою петрушкою.
Подаємо з відвареним рисом!
Смачного!