Нове

Пишний, повітряний, ніжний та дуже смачний пиріг без розпушувача

Інгредієнти:

  • Вершковий сир (Філадельфія) – 200 г
  • Вершкове масло (м’яке) – 25 г
  • Цукор – 150 г (70 г у вершкову масу та 80 г у яєчні білки)
  • Яйця – 4 штуки (4 жовтки та 4 білки)
  • Сметана – 65 г
  • Молоко (кімнатної температури) – 65 г
  • Борошно – 45 г
  • Сік лимона – 15 г

Приготування:

У каструльку наливаємо гарячу воду, ставимо на неї тарілку, викладаємо в тарілку сир Філадельфія, вершкове масло, перемішуємо до рідкого стану.

Додаємо цукровий пісок, лимонний сік та розмішуємо віночком.

Викладаємо сметану, наливаємо молоко і знову розмішуємо віночком.

Поступово додаємо яєчні жовтки і розмішуємо віночком. Насипаємо борошно та змішуємо віночком.

У чисту тарілку вливаємо яєчні білки і збиваємо міксером до білої маси, всипаючи паралельно цукровий пісок.

Поступово викладаємо у вершкову масу білки та змішуємо віночком.

Дно форми 18 см загортаємо фольгою і ставимо у більшу форму. Вливаємо тісто на пергамент та у велику форму вливаємо гарячу воду.

Випікаємо 10 хвилин при 200 градусах, потім 50 хвилин при 160 градусах

Смачного!

Нове

Популярне