Сьогодні ділюся з Вами рецептом ароматного, м’якого і смачного лимонного печива до чаю! Приготувати дуже просто та швидко.
Інгредієнти:
Вершкове масло – 50 г
Цукор – 80 г
Яйце – 1 штука
Лимонна цедра – 1 ч. ложка
Лимонний сік – 15 г
Борошно – 150 г
Розпушувач – 2 г
Сода – 2 г
Приготування:
У миску кладемо вершкове масло, додаємо цукор і ретельно змішуємо.
Додаємо яйце і розмішуємо віночком.
Кладемо лимонну цедру, вливаємо сік лимонний, перемішуємо.
Насипаємо борошно, розпушувач, соду і розмішуємо. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на годину.
Формуємо колобочки, обвалюємо в цукрі, в цукровій пудрі і кладемо на лист з пергаментним папером.
Випікаємо при 170 градусах – 12 хвилин.
Смачного!